上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  887.8k

回覆 9190# star_platina 的帖子

一樣掂啦,有得爽就好鳥

食晏就要講第63話~

Abby LXIII

阿星嘅手指摸到紅繩同稀疏叢林之間嘅濕潤,想再探索嘅時候,Elly捉住阿星嘅手阻止。燈光開始轉暗,預告片開始播放,喺強勁嘅音響之下,Elly細細聲喺阿星耳仔邊講:「開遙控器啦。」唔,果然係頑皮嘅Elly,早有準備。阿星喺褲袋度攞出個遙控器出嚟,開著咗,等遙控玩具嘅震動由紅繩同稀疏嘅叢林之間傳出,而Elly一路扭動腰肢,阿星就知道係咩事。

Elly伏喺阿星度,一路同阿星索吻,一路不規則咁扭動腰肢,但係因為電影音響真係好強勁,令阿星唔太聽到個玩具嘅聲,唔知個玩具係咪真係work,定係其實壞咗呢?唯一可以知道嘅辦法,就係再開多幾下個遙控器,睇下係咪真係仲有電未玩壞。所以阿星將個遙控嘅開關調到中間大,想聽下個玩具係咪仲玩得。

Elly喺阿星調大咗個玩具嘅震動頻率之後,耷低頭捉實阿星隻手係咁震。做咩事呢?係咪個玩具真係冇哂電定係開唔着?Elly頭先明明話啱啱先換哂遙控器同玩具嘅電池,全部係新嘅喎,點解咁快壞嘅?

冇理由嘅,或者係個遙控器嘅信號因為個玩具塞咗入去所以有少少阻礙嘅啫,開到盡睇下個玩具係咪仲接收到先得。阿星輕輕將個遙控器嘅滑制推到去盡頭,應該係開盡咗啦啩?不過唔知係套曳俠太曳太嘈,定係個玩具嘅滅音做得太好,阿星真係完全聽唔到個玩具嘅聲,反而Elly就曲起背,用力揸實阿星嘅手,不停喘氣。

阿星望住佢,唔知佢做乜,又用力揸阿星手臂又用手扶裙襬,仲咬阿星添。最後Elly好大力咁喺阿星條冇乜肉嘅上臂手瓜度用力咬,好似想咬舊肉出嚟咁款,嚇到阿星即刻關咗個遙控器佢。唏,玩具唔着啫,唔使嬲到要咬阿星啩?

正所謂:

艾莉果然藏暗器
還要英雄來掌控
只見伊人腰扭動
不察玩具運作中
啟用最大能量動
最後噬咬來告終

金翅烏龍鳥
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-4 12:13 發表 查看引用來源
食晏就要講第63話~

Abby LXIII

阿星嘅手指摸到紅繩同稀疏叢林之間嘅濕潤,想再探索嘅時候,Elly捉住阿星嘅手阻止。燈光開始轉暗,預告片開始播放,喺強勁嘅音響之下,Elly細細聲喺阿星耳仔邊講:「開遙控器啦。」唔,果然係頑皮嘅 ...
佢覺得玩具好好玩咩?😏🤔🤭🤭

回覆 9192# star_platina 的帖子

星兄咁玩得,件玩具都覺得攰

回覆 9192# star_platina 的帖子

Elly 果然好識玩,哈哈🤣

星爺,來了 寫好了 ..... 金翅烏龍鳥!!   

艾莉果然藏暗器
還要英雄來掌控
只見伊人腰扭動
不察玩具運作中
啟用最大能量動
最後噬咬來告終

引用:
原帖由 boar36 於 4/8/2021 13:22 發表 查看引用來源
星爺,來了 寫好了 ..... 金翅烏龍鳥!!   

艾莉果然藏暗器
還要英雄來掌控
只見伊人腰扭動
不察玩具運作中
啟用最大能量動
最後噬咬來告終 ...
烏龍鳥定係鳥烏龍?😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 4/8/2021 12:19 發表 查看引用來源

佢覺得玩具好好玩咩?😏🤔🤭🤭
中意果種偷偷高潮同差啲俾人發覺嘅感覺😬

引用:
原帖由 brian998 於 4/8/2021 12:35 發表 查看引用來源
星兄咁玩得,件玩具都覺得攰
某某某,阿星手臂痛😬

回覆 9197# star_platina 的帖子

先嚟個 烏龍鳥,然後就 鳥烏龍  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆