上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  889.6k

落雨濕濕嘅第67話~

Abby LXVII

阿星揸住桶啤酒,真係唔記得點樣穿過啲慕名而嚟睇Gina打碟嘅人,行番入去貴賓房度。一嚟個謎團未解開,阿星冇辦法正常思考;二嚟阿星俾呢個人迷得一陣陣,頭先攬完,依家又見到,啲眼神接觸仲要有千言萬語,你話啦,如果你係阿星,你會點做?

Elly一早已經坐低咗,同呢位不速之客兩個握住手傾緊密偈,完全冇理會過阿星嘅出現,咁阿星唯有放低雪桶,攞咗三支啤酒出嚟,一支俾佢,一支俾Elly,一支俾自己,坐喺Elly隔離自己飲悶酒囉。阿星見Elly一路握住不速之客嘅手一路喺度密斟,講極都唔停,都只有自己一個飲悶酒一條路行,喺Elly背後望下呢個人,見到佢不時會由望住Elly嘅角度再去望下阿星,一望到阿星又即刻避開阿星嘅目光。望下望下,終於望到Elly都開聲:「你睇下佢,又想望又唔敢望,做咩你搞到佢咁咗?」呢句說話係Elly同阿星講嘅,然後又有人插咀:「我早叫你面對自己㗎啦,個衰公走咗之後就冇得見㗎喇,見埋呢幾個月,大家收心養性啦!」

講呢句說話嘅人,著住一對黑色皮製唔過膝短靴;一條淺藍色牛仔短裙,露出咗健美結實,冇多餘脂肪嘅大脾;一件黑色吊帶背心,顯現哂左臂上面戰跡輝煌嘅圖騰,同埋半隻收埋喺胸前嘅蜘蛛,唔使講,又係無阻隔上陣。蜘蛛女Gina行埋嚟阿星度,一個蘿柚坐咗落阿星大脾,然後就雙手攬住阿星條頸,一啖錫落阿星個咀度。一輪激烈嘅咀舌交纒之後,Gina回一回氣,再次開聲:「我唔理㗎,佢一日未走我都唔會放開佢,你自己諗清諗楚。」

不速之客咬住下唇,顯得非常之倔強,阿星見過幾次佢呢個表情,每次有啲事要認真落一個兩難嘅決定,佢就會有呢個動作。你唔好諗爆頭啦,俾阿星折磨下你先啦。

正所謂:

擁抱離別復再現
千言萬語未曾講
雙妹牽手訴不絕
英雄冷板坐一旁
幸得蜘蛛舌戰來
不速之客神情異

金翅超級老尷鳥
(待續)😬

星爺, 又寫好鳥 ..... 金翅老尷鳥!!     

擁抱離別復再現
千言萬語未曾講
雙妹牽手訴不絕
英雄冷板坐一旁
幸得蜘蛛舌戰來
不速之客神情異

引用:
原帖由 boar36 於 5/8/2021 20:14 發表 查看引用來源
星爺, 又寫好鳥 ..... 金翅老尷鳥!!     

擁抱離別復再現
千言萬語未曾講
雙妹牽手訴不絕
英雄冷板坐一旁
幸得蜘蛛舌戰來
不速之客神情異 ...
哈,金翅老尷鳥,一定係所有金翅鳥嘅老祖宗😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-5 19:14 發表 查看引用來源
落雨濕濕嘅第67話~

Abby LXVII

阿星揸住桶啤酒,真係唔記得點樣穿過啲慕名而嚟睇Gina打碟嘅人,行番入去貴賓房度。一嚟個謎團未解開,阿星冇辦法正常思考;二嚟阿星俾呢個人迷得一陣陣,頭先攬完,依家又見到,啲眼神接觸仲要有千 ...
下午話唔嚟,但又自己走嚟,星爺點都要玩下先😂

回覆 9231# star_platina 的帖子

又是開心的一個晚上!不過可能左啲阻滯

引用:
原帖由 r6654c 於 5/8/2021 21:42 發表 查看引用來源

下午話唔嚟,但又自己走嚟,星爺點都要玩下先😂
人心肉造,始終有感覺,好難捨難離嘅😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 5/8/2021 21:48 發表 查看引用來源
又是開心的一個晚上!不過可能左啲阻滯
有阻滯都俾師兄睇到😬

星期五啦,雖然濕哂,不過努力埋今日就休息啦。第68話~

Abby LXVIII

Gina一路喺不速之客面前同阿星卿卿我我,搞到阿星非常之唔耐煩………應該係話搞到小星星非常之唔耐煩先啱。Elly見到Gina不停透過黑色小背心用蜘蛛嚟騷擾阿星,擰轉頭同不速之客講咗兩句,就加入戰陣,捱落阿星度同Gina兩個夾攻阿星。留低不速之客一個人喺度睇住整個事態嘅發展。不過你哋兩個咁樣搞落去,阿星真係會把持唔住,小星星會吐盡星塵喎。

飲下飲下,都有啲醉意,但係又有啲肚餓,睇完戲到依家一粒米都未落過肚,咁唔掂喎,晏啲冇力做正事點算?阿星同Elly講想去食嘢,跟住返上去食佢,佢望下不速之客,又望下Gina,Gina搖頭話:「今晚留番俾你哋嫁,我晏啲先過嚟,你哋去食啦。」然後Elly拖住不速之客嘅手,另一隻手勾住阿星,三個人就去咗後面街果間食宵夜嘅茶檔度坐喇。

Elly拖住不速之客Cassy走咗出去睇食乜,阿星就坐喺枱度,乜都唔使做。既然冇嘢做,阿星最中意喺等待嘅時候諗埋啲唔等使嘅嘢。你話阿星係咪貪心呢,見到Cassy又想攬住佢,家下直頭想一手攬住Elly一手攬住Cassy添啦。一個甜美野性而充滿智慧嘅笑容,火爆嘅身材,加上死亡彎道呢個令男人上天堂嘅構造;一個温柔賢淑而滋油淡定嘅甜笑,令人垂涎三尺嘅白滑身體,再加上包容天下嘅緊緊包容,左右逢源,呢啲咁盞鬼嘅經歷如果再一次出現,有佢哋兩個,阿星如無意外聽日應該起唔到身。可能你會起到,阿星一定起唔到。

正所謂:

艾莉騎師齊夾攻
不速之客當觀眾
戰前須祭五臟廟
雙妹縱身點菜去
英雄思潮在起伏
左右逢源何樂哉

金翅藤原托海“撻箍咪”鳥
(待續)😬

星星又要大戰三百回合啦

回覆 9238# star_platina 的帖子

食完宵夜就返屋企嚟2nd round🤣