上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  889.6k

引用:
原帖由 anthonychan 於 6/8/2021 07:24 發表 查看引用來源
星星又要大戰三百回合啦
一個回合都唔得掂啦😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 6/8/2021 08:08 發表 查看引用來源
食完宵夜就返屋企嚟2nd round🤣
2nd round有啲阻滯喎😬

早晨呀星爺,來了 又寫好鳥 ..... 金翅藤原托海鳥!!     

艾莉騎師齊夾攻
不速之客當觀眾
戰前須祭五臟廟
雙妹縱身點菜去
英雄思潮在起伏
左右逢源何樂哉

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-6 08:19 發表 查看引用來源

一個回合都唔得掂啦😬
做咩咁謙呀 星星

引用:
原帖由 boar36 於 6/8/2021 08:33 發表 查看引用來源
早晨呀星爺,來了 又寫好鳥 ..... 金翅藤原托海鳥!!     

艾莉騎師齊夾攻
不速之客當觀眾
戰前須祭五臟廟
雙妹縱身點菜去
英雄思潮在起伏
左右逢源何樂哉 ...
金翅藤原托海鳥咁大劑,變咗“撻箍咪”日本鳥喎😬

引用:
原帖由 anthonychan 於 6/8/2021 08:36 發表 查看引用來源
做咩咁謙呀 星星
有啲嘢唔謙唔得,因為真係唔多得😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-6 07:16 發表 查看引用來源
星期五啦,雖然濕哂,不過努力埋今日就休息啦。第68話~

Abby LXVIII

Gina一路喺不速之客面前同阿星卿卿我我,搞到阿星非常之唔耐煩………應該係話搞到小星星非常之唔耐煩先啱。Elly見到Gina不停透過黑色小背心用蜘蛛嚟騷 ...
早晨,星爺,唔好食太飽個肚,一陣重有起碼三場大戰😂

引用:
原帖由 r6654c 於 6/8/2021 09:13 發表 查看引用來源

早晨,星爺,唔好食太飽個肚,一陣重有起碼三場大戰😂
咪係,阿星吃不消鳥啦😬

第69話~

Abby LXIX

Elly返嚟嘅時候,得番佢自己一個,咦,Cassy呢?吓?走咗?Elly同阿星講,Cassy都係走啦,唔想見到阿星同Elly卿卿我我咁話。冇辦法啦,人地都已經開始新生活,唔通阿星仲咁唔尊重佢,強迫人地,嚟個霸王硬上弓咩?阿星睇嚟都係要淡出Cassy嘅生活,唔好令佢唔開心好啲;定係令佢第二樣開心重要啲呢?唏,你哋又偷睇阿星諗乜啦?

阿星同Elly簡簡單單食完個炒粉麵,兩個人拖住手慢慢行番去阿星個apartment度,行到半路,Elly話要去便利店度買多幾支啤酒,啤酒啫,阿星雪櫃大把啦,唔使買啦。但係阿Elly話想買多幾支晏啲同Gina,Miss Tang地飲,唔使啦,阿星打俾Gina叫佢收工攞上嚟咪得囉,佢咁近。Elly點講都話要去便利店度買啤酒,咁冇辦法啦,既然你堅持。Elly去到雪櫃度烏低身就想攞啤酒,完全唔記得咗淺灰色短裙入面嘅紅繩無布狀態,圓潤嘅白滑股連同紅繩喺阿星面前一覽無遺,就連紅繩因為小口嘅濕潤而由淺紅色變成深紅色亦都睇得一清二楚。

Elly輕輕擰轉頭望住阿星,露出頑皮嘅笑容,耶~~~你幾時學埋Miss Tang籠嘢,中意露俾人睇㗎?阿星眼都唔眨望到實,Elly乘機扭咗兩下個白滑股,等阿星又狂吞口水。阿星同佢去收銀度俾錢嘅時候,個榴槤國人又係咁眼都唔眨望住Elly又望阿星,好明顯頭先你都睇到佢露咗啲乜出嚟啦。阿星望住個收銀哥哥,一手攬住Elly將佢冇俾布包住嘅34D向阿星嘅心口壓實,Elly嘅34D因為受唔住擠壓而稍為變形,令到Elly喺呢個收銀哥哥面前變得非常淫蕩。俾完錢之後臨行到出門口,阿星喺Elly後面將短裙拉高少少,再一次令到Elly嘅白滑股同紅繩表露喺大氣之中,Elly耳仔即刻紅哂,快步走出咗便利店,望都唔敢再望便利店入面個收銀哥哥。

阿星拖住Elly,佢一路話阿星衰人,將佢俾人睇,但係眼神就好明顯唔係講緊呢樣嘢。阿星攬住佢,錫咗佢一啖,笑住同佢話佢學埋Miss Tang啲嘢。

正所謂:

不速之客芳蹤杳
兩人挽臂回戰場
艾莉嚷著買酒去
衣內春光無限好
收銀台前再露出
笑罵經理太跳皮

金翅仲唔飛常銷魂鳥?
(待續)😬

回覆 9249# star_platina 的帖子

估唔到Elly都鍾意玩露出喎,哈哈🤣

上一頁下一頁