上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  887.2k

引用:
原帖由 柒七仔 於 26/10/2021 13:46 發表 查看引用來源
因為黃太係個性急的師奶!
係咪果次就深入左黃太?
查實阿星鹹濕得嚟都好揀飲擇食,番外篇入面嘅女士唔一定同阿星有過親蜜關係,大部份都係言語上啱傾,有啲見過一面,最後因為阿星太揀擇而冇下一場㗎。😬

引用:
原帖由 r6654c 於 26/10/2021 15:04 發表 查看引用來源

星爺,要夾啱眼緣先有下文,咁小星星只有望門輕嘆鳥😛
呢個妹妹係合眼緣又有下文,但最後阿星都要放手😬[attach]40062331[/attach]

引用:
原帖由 月影偷情 於 26/10/2021 17:09 發表 查看引用來源

講邊個😒😌?
尋日俾月師兄睇果個妹妹呀😬[attach]40062332[/attach]

引用:
原帖由 月影偷情 於 26/10/2021 19:02 發表 查看引用來源

哦……乜真係女尼咩?
當然冇阿星其他女伴咁多互動啦,番外篇嘅女角嘛😬

又到星期三,又要再講下黃太先得。第5話~

黃太5

見到黃太咁忙碌喺度打短訊俾唔知幾多個人,阿星都係決定忍一忍,風平浪靜…………即係咁,位女士忙成咁,阿星都真係唔好打擾佢繁忙嘅時間,所以阿星決定都係同佢講聲唔得閒,叫佢自己飲咖啡就算。好多時阿星就係衰在太有禮貌,太有交帶,會俾人覺得阿星又長氣又盛咁;今次都唔例外,阿星打咗個短訊俾黃太,俾咗個簡單嘅藉口話好忙之類,就同黃太話唔好意思,有機會再見,然後轉身就行。唔知係咪阿星動作大,定係個款頭都真係太過礙眼,阿黃太竟然喺咖啡店度走出嚟,認得出阿星,仲要即刻走過嚟捉住阿星隻手對住阿星笑,一字話阿星蠱惑,唔過去見佢,然後就好似老婆攬住老公隻手咁,繞住阿星隻手,用佢嘅32B壓住阿星。

榴槤之國咁熱,阿星件恤衫又咁薄,阿星絕對有理由相信,黃太嘅吊帶花裙入面係乜都冇著嘅,點解會咁講呢?喺黃太攬住阿星隻手,將佢壓埋去佢身度嘅時候,有意無意咁將阿星整條手臂磨落佢身上,壓落32B度就唔在講,阿星嘅手背,幾乎都係掂住佢花裙遮住嘅下身度,而且俾黃太捉住,就好似俾隻八爪魚纏住一樣,阿星隻手只係任佢擺佈,完全不得自由,所以阿星隻手由上臂接近手踭位俾黃太攬住壓實之餘,手背亦都因為黃太攬咁實而被迫貼實黃太瘦削而脹卜卜嘅下身磨擦。

黃太感受到阿星嘅手背不受控制咁磨擦佢嘅下身,即刻用力再將阿星嘅手壓落佢嘅32B度,令到阿星手踭到手背都受力而壓向佢,然後黃太對住阿星笑,笑得不懷好意:「你好心急喎,我冇著胸圍同內褲,係咪好淫?」黃太嘅英文,都係果啲獅城榴槤國口音嘅英文,雖然唔純正,但係好流利,而且滲雜好多廣東話嘅“呢”呀,“喎”呀,“咩”呀嘅助語詞,非常之有風味。阿星就咁樣,俾黃太半脅持半引誘咁,拖番入咖啡店飲咖啡。阿星俾人評頭品足都已經係司空見慣,女士們望阿星嘅時候或多或少都係仰望嘅狀態,亦都慣咗俾女士仰望嘅感覺,不過俾人攬到隻手咁實,透過咁薄嘅吊帶裙去感受一個成熟女性嘅身體,阿星又真係未試過。
(待續)😬

引用:
原帖由 r6654c 於 27/10/2021 09:59 發表 查看引用來源

早晨,星爺,今次都走唔甩,黃太真是不肯錯過你😛
好得人驚㗎真係,阿星搬鋪啦,番外篇搬另一個鋪😬

引用:
原帖由 boar36 於 31/10/2021 17:22 發表 查看引用來源
星爺,寫好了   又來鳥 ..... (補回麻油味 #137)
金翅氹死女鳥!

四目交投來親近
扭盡六壬悅妹子
伊人內心滿歡喜
出奇不意星斗動
憐香惜玉尤窩心

金翅要就住嚟鳥 !

親密合歡須互動
麻子準備迎活塞
英雄深知妹 ...
師兄真係唔話得😬

爆下Erieann,睇下有冇有緣人先~[attach]40065554[/attach]爆完😬

引用:
原帖由 licklickson 於 25/11/2021 13:14 發表 查看引用來源

見到呀,好正!😉
師兄好眼😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 1/12/2021 01:31 發表 查看引用來源

八爪魚纏身,點走得甩?
好似蜘蛛俠咁咪甩身囉😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆