上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
1.0k  887.3k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-17 13:41 發表 查看引用來源

師兄嘅強横,阿星佩服,咁阿星捨小星星陪君子,繼續出故仔😬
咁就好,長睇長有,星爺等你啊😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-17 15:48 發表 查看引用來源

查實阿星啲故仔都寫得七七八八,長睇長有嘅話到時要開始老作………唔係,係依家已經老作得七七八八,遲啲要更加老作先得😬
星爺,真的劇情加小小作的橋段,真真假假就更加好睇,又唔怕比人估到😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-17 21:52 發表 查看引用來源

假㗎師兄,阿星啲故仔假㗎😬
星爺,真的假的都冇所謂,只要我哋睇得興奮投入,你又寫得起勁,就真的假不了😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-21 07:14 發表 查看引用來源
番外篇1 - 黃太第1話~

黃太1

飛嚟榴槤之國之後都冇乜嘢做,安頓好行李,都係時候飲杯紅酒,揾啲嘢搞下。阿星中意睇交友程式,因為好多古靈精怪嘅嘢睇。睇女就當然啦,不過阿星唔多會同人傾計,一嚟唔太相信相中人係真人;二嚟睇下 ...
早晨,星爺,有新故事可以追,正啊,😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-26 13:57 發表 查看引用來源

查實阿星鹹濕得嚟都好揀飲擇食,番外篇入面嘅女士唔一定同阿星有過親蜜關係,大部份都係言語上啱傾,有啲見過一面,最後因為阿星太揀擇而冇下一場㗎。😬 ...
星爺,要夾啱眼緣先有下文,咁小星星只有望門輕嘆鳥😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-27 07:48 發表 查看引用來源
又到星期三,又要再講下黃太先得。第5話~

黃太5

見到黃太咁忙碌喺度打短訊俾唔知幾多個人,阿星都係決定忍一忍,風平浪靜…………即係咁,位女士忙成咁,阿星都真係唔好打擾佢繁忙嘅時間,所以阿星決定都係同佢講聲唔得閒,叫佢自 ...
早晨,星爺,今次都走唔甩,黃太真是不肯錯過你😛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆