上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  889.9k

又到星期五,又收工,又寫多段happy Friday~

Elly X

Elly一路望住阿星,Cassy喺呢個時候亦都瞓咗喺阿星隔離,兩個美女瞓喺阿星嘅一左一右,你話如果阿星雙手自由嘅話,又點會由得佢哋瞓喺度?阿星郁郁雙手,望望Cassy,又望望Elly,跟住就問佢哋:「兩位小姐,既然兩位都已經盡興,不如解咗阿星,等阿星雙手重獲自由哩?」佢哋兩個互望一輪,然後用家鄉話係咁講係咁講,好似有啲爭執,阿Cassy講講下一手揸落小星星度一路講唔停,然後阿Elly又喺阿星心口比劃跟住講,講咗好耐,但係就硬係唔放開阿星雙手。阿星唯有大叫:「咪住!你哋兩個講緊乜,係咪都要俾阿星參與下呢?你兩個一個揸住小星星,一個畫阿星心口,諗住點分阿星係咪?咁不如放咗阿星等阿星嚟表決啦!」阿Elly一路畫阿星心口,然後用好温柔而又好禮貌嘅聲線話:「你真係聰明人,知道我哋講緊點樣分你,咁你會想點樣分俾我哋呢?」另一邊嘅Cassy一路笑,一路揸住小星星喺度玩,然後話:「頭先小星星爆發咗三次,你一次都冇留俾我,你要補番數呀!」………………咁即係點?放定唔放?

鬧鐘七點半鐘響咗,阿星冇㩒停佢。因為阿星嘅一雙手根本冇被解開過,就算聽到鬧鐘響,都冇辦法㩒。而Cassy同Elly兩個,一個左,一個右,攬住阿星仍然瞓得好甜,佢哋兩個都好攰,阿星呢?直頭形同虛脫,你知唔知佢兩個講完之後做咗啲乜?阿星又俾Cassy啜咗小星星一次,騎劫咗小星星兩次,叫做同Elly打成平手,喺Cassy騎劫小星星嘅同時,Elly並冇放過阿星,照請阿星食西餅。阿星已經唔記得之後再俾佢哋剝削咗小星星幾多次,到阿星醒番嘅時候,已經係鬧鐘響。阿星雙手好痺,全晚都冇放低過,本來想攬住Cassy都冇得攬。你問阿星會唔會都想攬阿Elly?唔制!佢咁樣整阿星,阿星一日唔報呢個仇,係絕對唔會忘記嘅!唔好講咁多,起身啦兩位小姐,要梳洗下,阿星都要返去自己屋度換過套衫,九點要培訓,你哋兩個都要去囉好冇!阿星真係急,兩隻衰嘢一起身簡單梳洗就行去食早餐,難為阿星行返屋度都有啲腳仔軟,手又攰,點去上培訓呀大佬!
(待續)😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 14/5/2021 20:14 發表 查看引用來源
厲害呀,師兄👍🏻
嚟梗時,唔通大叫:我嚟喇,咩!哈哈
不過好精彩
唉,始終華人同日本人唔同,唔會二姑二姑咁叫😬

引用:
原帖由 boar36 於 14/5/2021 20:37 發表 查看引用來源
嘩  ......  真喺好精彩,未睇尤是可,睇到就幾把火,小鳥憤怒變大鳥!
阿星冇貨鳥😬

引用:
原帖由 holland1988 於 14/5/2021 21:44 發表 查看引用來源

星師兄上咗”陪瞓”啦…
😆😆
陪咗佢兩個瞓😬

引用:
原帖由 Cyrusho 於 14/5/2021 23:14 發表 查看引用來源
星師兄超勁,羨慕,又要等星期一再出嘢😭😭😭
師兄羨慕阿星俾佢兩個鎖住咗成晚,定係羨慕俾佢兩個魚肉咗成晚呢?😬

引用:
原帖由 holland1988 於 15/5/2021 00:11 發表 查看引用來源

跟手仲要上正式培訓…
夜晚又再上陪瞓…
真係日訓夜瞓…😆😆
越瞓越攰,攰到冇法子😬

引用:
原帖由 6inch5 於 15/5/2021 01:27 發表 查看引用來源
6次 猛料
師兄,故仔係咁寫,唔好當真,如果阿星寫一晚七,一定俾人笑到收皮,寫少一次,寫六次,冇咁浮誇啫😬

引用:
原帖由 boar36 於 15/5/2021 09:50 發表 查看引用來源
Star 師兄堅勁呀,可以爆發6次星塵暴,真喺殊不簡單,跟住仲要做 training,好難 handle 喎,不過我相信師兄當時實有對策,可以應付得嚟  
師兄見笑,查實去到第三次已經冇乜剩,六次可以出空氣,做汽槍㗎啦😬

引用:
原帖由 boar36 於 15/5/2021 11:43 發表 查看引用來源
可以短時間內爆發3次已經好勁啦,不過遇到2個咁正嘅對手,唔懲罰一吓佢哋點得㗎
正所謂:粉紅色乳頭,可遇不可求。呢啲嘢可一不可再,三次之後其實已經開始算係折磨,麻痺之餘小星星仲俾佢兩個磨甩咗好多毛,呢啲一床都係毛嘅景象,真係唔好提………………😬

引用:
原帖由 boar36 於 16/5/2021 07:50 發表 查看引用來源

呢個情景 ........  何其壯觀  
等你要瞓覺,要執乾淨啲毛嘅時候唔慌唔壯觀😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆