上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  889.6k

整多段先~

Elly XIX

喺阿星同Elly忘咗形咁親咀嘅時候,Cassy亦都攞出佢嘅生日禮物。Cassy打開禮物盒,35F一路搖晃一路拆開包裝,抽出一個紅色嘅袋出嚟。呢個係拘束禁固單手套,用嚟將Elly嘅雙手反綁喺背後用嘅。喺阿星同Elly親咀嘅時候,Cassy就開始將Elly雙手輕輕咁反轉到背後,然後慢慢將拘束手套上面嘅皮帶扣一個一個咁扣上。Cassy完全扣上拘束手套上嘅扣帶之後,阿星亦都開始乘阿Elly冇辦法郁手嘅呢一刻,伸手去摸佢稀疏嘅叢林。叢林入面已經因為阿星嘅制約訂立完成而變得非常濕潤,而且已經氾濫成災,令到床單都黐淋淋。阿星嘅手指好快已經喺雙唇外打圈,令到原本已經濕潤嘅小咀更加濕得一塌糊塗,阿星嘅手指慢慢滑入咀裡面,一隻手指前後進出, “咕噍………咕噍………”嘅聲,然後兩隻手指深入Elly,“咕噍………咕噍………”嘅聲音因為兩隻手指嘅撐住而變成“咕……咕……”聲。Elly面脥再次變得通紅,而且因為阿星嘅兩隻手指喺小口裡面採挖嘅快感所以開始呻吟。Elly嘅身體因為阿星手指嘅刺激而俯前靠住阿星,口水喺阿星個膊頭流落嚟,雙手被拘束而冇辦法自由郁動,連想攬住阿星都冇辦法,阿星伸出左手,將Elly個下爬拉近阿星繼續親咀,另一隻手嘅兩隻手指,就繼續喺Elly佈滿層層皺紋而非常濕潤嘅小口度努力採挖。阿星嘅手指採挖得冇幾耐,Elly自己扭動腰肢迎合阿星嘅手指,阿星感覺到小口入面皺紋嘅陣陣抽搐,知道Elly已經達到一次頂峯。Elly伏喺阿星膊頭上面喘氣,口水一路由阿星膊頭慢慢流落心口。「你流口水咁曵,下次買個口塞塞住你個咀。」Elly聽完之後好甜咁笑,然後錫咗阿星一啖,然後話:「好!」Cassy欣賞完阿星同Elly嘅激情火辣表演,過嚟攬住Elly錫咗佢一啖,然後過嚟攬住阿星話:「我都買咗樣俾自己,著俾你哋睇?」
(待續)😬

引用:
原帖由 boar36 於 19/5/2021 23:43 發表 查看引用來源
喔 , 非常之到位嘅更新,有畫面  又有聲,無得彈
師兄睇得咁刺激,今晚完咗Elly嘅故事,聽日開始新嘅一章😬

Elly篇嘅故事最後一章~

Elly XX

其實就算Cassy唔話著俾阿星同Elly睇,阿星都會求佢著嚟睇。當日阿星見佢買嘅時候都已經非常期待,不過Cassy話要等Elly收咗生日禮物之後先會攞出嚟玩,既然你咁想好姊妹開心先,阿星一定會配合。Cassy自已嘅玩具,其實都係著俾阿星睇嘅,完全展現佢火辣嘅身材。Cassy嘅裝束,係黑色乳膠(latex)製緊身連身衣,由胸圍以下修腰直落窄腳褲,當中剃光光嘅地方係呈打開狀態,阿星睇得清清楚楚,而腰以上只係一條拉鍊,但係拉鍊因為35F而冇辦法拉到盡,令到Cassy豐滿健美嘅35F,睇落更加波途胸湧,好似就嚟迫爆。Cassy由得頭髮繼續挽起,麻藥女搜查官look簡直令阿星面紅心跳,小星星忿怒暴跳。Elly望住Cassy嘅眼光非常羨慕,係嘅,雖然Cassy同Elly同年,但係Cassy只係若妻,而Elly已經係人妻仲要係人母,相比之下阿星明白Elly其實對自由非常嚮往,而Cassy嘅自由奔放就令到Elly更加覺得自己已經受到束縛。「今晚你係阿星同Cassy嘅附屬品,你要記住,今晚,你係屬於阿星同Cassy嘅。」Elly終於忍唔住喊咗出嚟,長時間嘅壓抑,要守規矩,要做到最好,唔可以喺人前行差踏錯,好多枷鎖喺身上,令到Elly受到好多委屈,阿星明白。

Cassy爬上床攬住Elly係咁錫佢,一路錫一路同佢講家鄉話。Elly雙手因為被拘束手套綁住喺背後,行動自由受阻,只能夠烏前身俾Cassy攬住嚟錫。阿星趁住Cassy攬住Elly錫佢嘅時候,一個唔覺意後入咗Elly。啱啱Elly嘅小咀先俾阿星兩隻手指撐住,流口水流到一床都係,呢頭搞完果頭俾小星星突然後入,仍然令小星星進入嘅時候有啲困難。有時阿星好好奇,究竟Elly係點樣保持佢嘅小口嘅緊緻,果種啜下啜下嘅觸感,好似一個真嘅小口啜咁樣,你話點頂?

Elly比較喜歡俾阿星㩒低佢個頭喺床上面然後後入嘅類型,除咗佢嘅小口裡面佈滿皺紋令到小星星感受強烈之外,Elly嘅通道偏向後方,正常男上女下嘅體位未必能夠令佢盡情享受,而佢喜歡騎乘阿星嘅原因,就係因為佢可以自己控制角度,令自己更多享受。阿星呢一刻選擇呢個姿勢,係因為既然Elly雙手被拘束住,佢根本冇辦法用雙手喺阿星推送嘅時候支撐身體,當衝刺去到一個地步嘅時候,Elly 就開始放軟,上身趴跌喺床上面,起唔返身。而Cassy 呢個時候,亦都坐埋Elly 個頭度,用手指打開自己雙唇,送俾Elly親吻。

今晚真係狂野刺激淫穢愛慾温馨甜蜜樣樣都齊。Elly已經因為啱啱嘅幾次高潮攰到瞓著咗,阿星攬住佢,同Cassy喺度綿綿情話。Cassy同阿星講希望同阿星同埋Elly三個人多啲去唔同嘅地方留低多啲三個人嘅回憶,阿星明白佢嘅想法,亦都好贊成佢嘅提議,因為阿星始終唔會喺呢個地方長期逗留,而且大家始終都會長大,會有分離嘅一日,趁有機會留低多啲回憶,或者將來有一日睇返,會記得大家嘅甜蜜。講到一半,Elly俾阿星同Cassy嘈醒咗,錫咗阿星一啖,然後拖咗Cassy去佢果邊攬住Cassy再瞓,阿星攬住Elly,右手拖住Cassy嘅手,諗咗好多,好多嘢。
(Elly 完)😬

Elly嘅故事會喺Miss Tang嘅事件入面延續,請繼續留意。

引用:
原帖由 更年大叔 於 20/5/2021 00:35 發表 查看引用來源

支持阿星繼續寫。 💪🏻💪🏻💪🏻
多謝大叔師兄支持😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 20/5/2021 00:45 發表 查看引用來源
無限十卜💪🏻
請星師兄繼續寫,我哋繼續睇😉
多謝七師兄捧場,阿星繼續努力😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 20/5/2021 01:21 發表 查看引用來源

果段時間,師兄真係好忙吓,咁樣搞法,洗唔洗補補身?
阿吉貓,故仔梗係咁講,阿星邊有咁勁,睇完笑下就好😬

引用:
原帖由 boar36 於 20/5/2021 08:28 發表 查看引用來源
早晨 Star 師兄,

Support Support, 期待更精彩嘅故事,一如以往咁 .....  越睇越硬
早呀師兄,新故事跟住就嚟😬

新故事,唔知啱唔啱大家口味~

Miss Tang I

執人官話公司要盡快設立一套完善嘅運作系統,希望阿星聯同總公司同埋分部嘅同事快快趣趣將個系統設計出嚟。搞系統呢家嘢阿星最拿手,都要揾一間專幫公司設立ISO9001嘅培訓公司輔助下先得。Miss Tang就係阿星揾嘅其中一間公司嘅銷售代表,望落去應該三十上下,個樣幾甜美咁,而且係短頭髮嘅。Miss Tang屬於嬌小型,大約1.5米左右,著一套黑色套裝短裙(乜個個都係OL咁著?),阿星比佢足足高接近0.5米,第一次見面嘅時候佢就已經俾阿星嚇親,不停咁打量阿星。會面嘅時候都係用英文溝通,查實阿星英文真係講得順過中文,你選擇用英文同阿星講嘢,就真係make my day喇。對於Miss Tang嘅講解阿星都非常之滿意,而且價格算係合理,有兩日外出培訓同四次到場audit,幫阿星地喺半年內申請國際標準註冊做好準備,算係幾好嘅套餐。言談間Miss Tang問阿星係咪香港人,阿星問你點知?佢話佢有好多香港朋友喺啲論壇識嘅,所以佢估阿星應該都係香港人。阿星笑問Miss Tang,佢識嘅朋友通常會傾啲乜?Miss Tang笑笑冇答,唔,有古怪。Miss Tang同阿星傾計嘅時候,阿星運用咗親和感建立,令到佢嘅坐姿慢慢放鬆。人喺放鬆嘅時候,係比較容易講真話嘅。

可能阿星令到Miss Tang太過放鬆,阿星發現佢條短裙入面條黑色底裙跌咗出嚟,正諗住要點樣好婉轉咁講俾佢聽嘅時候,阿星發現咗,原來果條黑色嘅唔係短裙。咁似條尾嘅?阿星望住Miss Tang望咗一輪,佢都仲未發現,然後佢留意到阿星望住啲嘢……………Miss Tang嘅眼神喺好短嘅時間入面顯現咗五六七種唔同嘅變化,然後,你可以發現,一個人嘅面色,可以喺好短暫嘅時間入面千變萬化,由紅轉白,再由白轉番紅,好得意。阿星一路望住Miss Tang,Miss Tang一路逃避阿星嘅眼光,阿星唔請佢走,佢唔敢起身話走,阿星亦都唔想佢咁快走,睇下仲有啲乜嘢睇。

Miss Tang個細細嘅鼻哥仔嘅鼻尖開始冒汗,但係佢唔敢望住阿星,雖然佢合埋腳,但係啱啱俾阿星睇到嘅嘢已經睇到哂,你再想收都已經太遲。不過咁,阿星又唔係咁殘忍嘅人嚟嘅,你想走,只要開聲求,阿星一定會放你走嘅,係咪?不過阿星係唔會咁容易俾你將話題帶去走嘅方向度嘅,阿星同佢傾計,一路運用旁向歸類技巧,一路帶Miss Tang遊花園,令佢冇辦法返入正題,睇住Miss Tang徬徨無助咁只能夠跟住阿星嘅話題方向,阿星覺得都令佢緊張夠喇,就將話題帶返去原有方向,等佢可以完結。Miss Tang感覺到話題返番去預設嘅方向,即刻將要介紹嘅文件交俾阿星,就立刻起身用手㩒住條裙後面就想行。咁快就想走?嚇多你一嚇先。
“Miss Tang, the tail!”
Miss Tang原本稍為放鬆嘅身體又再立即綳緊。
“I meant that tells me everything I need to know. Thanks.”
阿星望住佢,佢嘅眼光一路停留喺眼嘅右下角,而兩隻手嘅手掌就揸到實一實。唔,你覺得好驚咩?
“Guess I will need to spend some time to read through the documents, I shall let you get on, shall I?”
Miss Tang即刻點頭想走。
“Keep it inside next time. See you soon.”
臨走都俾少少壓力你先得。
(待續)😬

引用:
原帖由 boar36 於 20/5/2021 09:17 發表 查看引用來源
哈哈, the tail ...... 好得意,幾時會露啲毛比你睇?
阿師兄好心急咁話,冇理由一見面就叫人打出啲毛啫😬

引用:
原帖由 koalaau 於 20/5/2021 09:42 發表 查看引用來源
我試過搭地鐵見過個女仔隻手有好明顯的好粗的縛痕,唔知係咪俾人打劫完?
如果對方唔係相識或者同你訂立契約,又或者求救,阿星係唔會理佢嘅。有啲人只係想俾人睇,不過冇意欲想俾人搞😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆