上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  889.6k

引用:
原帖由 hk77 於 21/5/2021 07:31 發表 查看引用來源

早晨 Star ,  Support Miss Tang
早呀師兄,要支持Miss Tang就要遲下飛去榴槤之國度上佢嘅培訓班喎😬

引用:
原帖由 boar36 於 21/5/2021 08:14 發表 查看引用來源
早呀 Star 師兄,

一早睇到更新,過癮呀 ......... 好嘢
Miss Tang雖然斯斯文文,好玩得㗎😬

引用:
原帖由 boar36 於 21/5/2021 09:39 發表 查看引用來源
咁樣發展落去,隨時會出現 新嘅 3P 嘅畫面㗎喎  
師兄你又預見阿星嘅故仔,查實你係咪跟蹤阿星偷睇嚟?😬

引用:
原帖由 boar36 於 21/5/2021 10:31 發表 查看引用來源
矛咁嘅樹 ...... 我只喺按照劇情推理估計、預期將會發生咁啫  
阿星唔信,師兄一定有偷睇😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 21/5/2021 10:40 發表 查看引用來源
外表斯文,內裡好鬼open 😉
又乖又玩得,所以阿星好中意同佢玩😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 21/5/2021 10:42 發表 查看引用來源
我覺得可能有4p嘅畫面出現🤣
師兄唔好咁啦,你咁講,阿星要寫二萬五千七百三十九個字都未必寫完一個情境喎,會打到手軟,打字😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 21/5/2021 10:56 發表 查看引用來源
以上幾位女主角仲有冇聯絡,或打友誼波,哈哈!
Miss Tang 咩年紀,身材如何?
佢哋都係阿星嘅朋友,當然阿星離開榴槤之國之後已經少聯絡,況且每一位都有自己嘅生活,過年聖誕問候下都仲有嘅。

Miss Tang係啱啱30歲,身材健美,可能因為有跑步,冇乜多餘脂肪。😬

引用:
原帖由 boar36 於 21/5/2021 10:57 發表 查看引用來源
喺咁就正啦,睇二萬五千七百三十九個字 ..... 有排硬添呀!
阿星手硬呀陰功😬

引用:
原帖由 boar36 於 21/5/2021 11:04 發表 查看引用來源

我仲預計到 3P 只喺頭盆嚟嘅,最後會嚟個終極 4P,出現咗非常歡樂 令人回味無窮嘅畫面  ...... Star 師兄盡情享受 , 星塵大核爆 咁呀
師兄真係想要阿星條星命,4p嘅體力勞動好嚴荷,以阿星咁懶,係唔會做嘅,如果有人主動又唔同………😬

又食晏喇,寫多一段先~

Miss Tang V
終於捱到落堂,阿星睇住Miss Tang一路望住Elly靜雞雞高潮咗幾次,而佢嘅雙腳左右交叉不停咁換,係咁夾住自己,難頂哩?等阿星同你傾幾句先。Elly起身先去厠所,然後阿星都起身行出去,臨走同導師同同學們舉個手拜拜,舉手果陣,阿星將個遙控器揸喺手度,全部人都睇到,不過冇人注意到,除咗一個人。阿星行咗出去女厠門口等Elly出嚟,Elly入咗去厠所度攞返個玩具出嚟洗乾淨,交咗喺阿星手度,而呢個時候,Miss Tang亦都喺課室度行出嚟。阿星望住Elly同佢傾綿綿情話,索性唔理Miss Tang嘅接近,直到Miss Tang細細聲開聲話:「你哋想點呀?」

阿星擰過去望住Miss Tang,然後問佢:「阿星想好多嘢,想依家返去同佢做愛(一路講一路指住Elly),令佢今日高潮不斷,又想諗下聽日同佢上堂玩啲乜唔俾任何人知;亦都想睇下你係咩類型嘅淫蕩女人,不過依家呢一刻阿星最想俾呢個嘢你,要你塞入去然後等阿星聽日同你同埋佢三個一齊玩。」講完將Elly頭先交俾阿星個玩具遞俾Miss Tang。人係有啲好奇怪嘅習性嘅,如果你伸出手要交啲嘢俾人,只要對方唔憎你對你冇戒心,一般情況下對方係好大機會會伸手出嚟接嘅。Miss Tang 好自然咁就伸出手嚟接阿星俾佢嘅玩具,佢望住個玩具好耐,然後突然之間紅都面哂。阿星見到Miss Tang面紅得嚟都幾可愛,就拍拍佢膊頭,話:「聽日記得開著佢先塞入去,阿星會突擊檢查,如果冇開著或者冇塞入去,阿星會罰,你問下佢阿星會點罰啦。」Miss Tang望住Elly,Elly 亦都開始面紅:「佢會令我唔捨得佢,仲想要佢罰我更多。」

「隨你喜歡,阿星並唔係咩人都罰嘅,你想俾阿星罰,就要乖乖地聽話。」講完阿星就拖住Elly 隻手望都唔望Miss Tang就離開咗中心,同Elly 去撐枱腳,再送佢返屋企。然後,夜晚阿星收到Miss Tang嘅短訊。
(待續)😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆