上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  889.7k

引用:
原帖由 boar36 於 21/5/2021 12:36 發表 查看引用來源
Miss Tang 個短信話:個玩具塞咗入去都喺唔過癮,最好就喺用有生命嘅活體塞入,再加活塞活動咁先至 perfect !!  
師兄真係蠱惑😬

引用:
原帖由 boar36 於 21/5/2021 13:22 發表 查看引用來源
那裡 那裡  
這裡啦梗係😬

引用:
原帖由 cx829 於 21/5/2021 13:55 發表 查看引用來源
elly and ms tang should exchange toys for the next class lol
Elly wasn't too happy about Miss Tang at first, but she had some mutual understanding in the end😬

收工啦大家,今日嘅第三段故事~

Miss Tang VI

『我可以同你傾兩句嗎?』
『好,電話?』
『方便見面冇?』
阿Miss Tang你唔係諗住揾人埋伏阿星下話?
『阿星好攰囉喎。』
『唔會阻你好耐嫁咋,有啲嘢我想俾你睇。』『有咩睇,呢度唔睇得?』
然後一陣嘅沉默,阿星諗Miss Tang應該嬲咗或者唔中意。幾分鐘後,阿星收到幾個圖片短訊,圖片係一個濃密叢林嘅小口嘅特寫,小口微微打開咗,濕潤嘅中間有一支粉紅色嘅軟杆伸咗出嚟,阿星好清楚呢個係乜,呢個係頭先阿星交俾Miss Tang 嘅玩具,唔通佢已經塞咗入去?
『我已經聽話塞咗入去,你會唔會獎勵我?』呵!原來係咁。
『你有啲咩裝備?』依家輪到阿星好奇。
『你收咗我條尾,我只剩番一個頸圈,一個塞同你俾我嘅玩具。』
『出嚟飲杯嘢,你帶齊裝備出嚟。』阿星命令阿Miss Tang。
『我可以裡面唔著衫,只著外套出嚟見你。』
『即係點呢?』阿星問佢。
然後冇幾耐,Miss Tang傳咗另一張相俾阿星,相片只影到下爬以下,頸度戴住一個頸圈,連住一條鐵鍊,一件黑色薄長袖過膝外套,係打開咗嘅,裡面有一個細小嘅身體,小小嘅山坡,目測大約只有30B,甚至可能係30A,不過唔緊要,重點係兩個小小嘅30A上面嘅兩粒,係穿有乳環嘅。Miss Tang,你曳曳啦,密實姑娘假正經。30A之下,有一個平坦嘅小腹,小腹之下,就係濃密嘅叢林,而叢林嘅裡面,就係伸出咗頭先阿星所俾Miss Tang嘅玩具嘅接收器。
『好,阿星出嚟獎勵你,你想要啲咩獎勵?』
『我想你帶我行街………』
『唔明,你講清楚啲?』
『…………可唔可以見到面先講?』
『唔得,依。家。講!如果唔係就唔奬!』阿星睇下你點?
『我………想你拖住我好似拖狗咁帶我行街!』

阿星喺訓練中心附近住嘅,約番Miss Tang喺訓練中心附近嘅露天停車場等。Miss Tang都只係遲阿星大約十分鐘左右到,即係話,佢都住得好近阿星。Miss Tang真係著住頭先短訊入面果件黑色長袖薄外套嚟,見佢只著一對白色波鞋非常簡單清新。Miss Tang一路雙手交叉抱住,慢慢四圍望,阿星知佢揾緊阿星架車,打個電話俾佢,佢即刻喺手袋入面攞出電話,阿星就通知佢過嚟。Miss Tang好小心慢慢行過嚟阿星架SUV度,輕輕打開門,好小心咁上車,所有嘅動作都非常之緩慢。阿星一路睇住佢慢慢咁上車,啲動作慢得嚟有啲古怪,就用眼神詢問Miss Tang原因。
「我唔敢行得太快,怕個玩具會跌出嚟。」
「好中意塞住唔著?」
「………係。」
「你想俾人知道你嘅真性情?」
「我有試過網調,喺網上識嘅香港人。」
「阿星係問緊你,你係咪想俾人知道你嘅真性情?」
「………係。」
「你知道如果聽話,阿星就會奬勵你?」
「………係。」
「你穿咗乳環?」
「有。」
「想唔想俾阿星睇?」
「想。」
「想阿星點想奬勵你?」
「我想你帶我行街。」
「剩係行街?」
「我想你命令我。」
「命令你啲咩?」
「…………」
「你講過想阿星拖你去行街?」
「係。」
「由冇人嘅地方行先,試下先。」
「好。」
「你試過未?」
「未,所以想試。」
「依家十點幾,時間太早,朝早四點返嚟呢度等,阿星拖你行一圈試下。」
「係。我想你………讚多啲我。」
「點解要讚?你做咗啲咩阿星應該讚?」
「我聽話著哂啲裝備。」然後Miss Tang好乖咁自己解開外套啲鈕,露出咗外套入面嘅真空。黑色頸圈連住一條鐵鍊,一雙小小嘅30A加上兩個乳環,阿星好清楚睇到佢胸口嘅起伏同心跳,平坦嘅小腹同濃密嘅叢林,阿星望唔到個玩具果支接收杆。
「個玩具呢?」阿星好奇問。
Miss Tang即刻打開雙腳,然後抬高下身俾阿星睇,個接收杆喺度。
「夾得實唔實?」
「實。」
阿星伸出右手揸住個接收杆,準備抽出嚟。Miss Tang嘅雙眉即刻皺起,阿星都感覺到佢用力夾緊唔俾阿星抽出嚟。
(待續)😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 21/5/2021 18:00 發表 查看引用來源
巧精彩👍🏻
星師兄真幸福🤟
精彩嘅故事通常都有代價,阿星都付出咗代價。

查實唔知道係阿星訓練佢,定係佢訓練阿星😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 21/5/2021 19:58 發表 查看引用來源
應該大家都有得著啦!
一齊開心就得啦,係咪先😜
女伴嘅快樂係阿星嘅光榮,佢哋開心,阿星就膠興😬

引用:
原帖由 6inch5 於 22/5/2021 01:39 發表 查看引用來源
勁呀,成日遇到有趣既女人
早晨6師兄,情趣係培養出嚟嘅😬

引用:
原帖由 boar36 於 22/5/2021 08:06 發表 查看引用來源
早晨 Star 師兄,
睇咗啲更新,真喺睇到動 L 鳥  .........  鐘意玩玩具同 SM 仲要咁主動埋身嘅女真喺求之不得,莫非星哥身體可以發出一種催情劑,能夠另呢啲女主動埋嚟嘅?堅勁呀! ...
師兄講得真係好,阿星如無意外應該或者可能有機會係一舊女人磁石😬

星期六晨早流流,寫一段先開工~

Miss Tang VII

阿星真係抽唔到個玩具出嚟,Miss Tang真係夾得好實。「你好曵喎,夾咁實唔俾阿星攞出嚟檢查,要罰!」然後阿星攞出遙控器,㩒著咗個玩具。“㗅~~~” 個玩具喺Miss Tang個肚入面發出悶響,而Miss Tang就開始扭動佢細小健美,應該得20吋左右嘅腰肢。阿星趁佢扭動腰肢嘅時候快手拔出咗個玩具,Miss Tang一路喘氣,一路捉住阿星隻手,想阿星幫佢塞番個玩具入去。

呢啲時候當然係講條件嘅時候啦,阿星並唔係一個好人,嚴格嚟講,阿星係一個賤人,除咗阿星中意嘅人之外,阿星都會好mean。對住Miss Tang都唔例外,一來阿星並冇計劃過除咗Cassy同Elly之外會再認識其他女性,二來Cassy同Elly已經係對阿星非常之重要嘅人,阿星想花多啲時間喺佢哋身上,一個好女人已經足夠,更何況有兩個咁樣為阿星呢?所以阿星決定設立一啲條件俾Miss Tang遵守,如果佢做唔到嘅話,阿星決定放生佢。所以呢個時候,阿星同Miss Tang講咗一番說話:「你真係好唔聽話,阿星抆出嚟嘅嘢你竟然敢想塞番入去。即係話你根本唔想聽阿星話啦,仲話要阿星奬勵你?」Miss Tang望住阿星唔敢出聲,露出咗一個又驚又興奮嘅樣,仲要楚楚可憐咁。死啦,點解你咁㗎?阿星講到咁,你知難而退啦,阿星望到你咁會吃不消囉好冇?

然後,Miss Tang細細聲講:「我聽呀我聽呀,你叫我做乜我都做,你奬我啦!」你係真唔係呀你?
(待續)😬

引用:
原帖由 boar36 於 22/5/2021 09:06 發表 查看引用來源
嘩 , 正呀,睇嚟星哥散發出嚟嘅 '快樂蒙' 喺好堅嘅,令到 Miss Tang 徹底地醉了服了,要千方百計咁比你填滿佢心靈同肉體上嘅空虛與寂寞,星哥逃不掉鳥 ....... ...
查實係:阿星麻煩鳥先真😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆