上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  889.6k

引用:
原帖由 boar36 於 22/5/2021 09:46 發表 查看引用來源

呢句真,星鳥 ..... 麻煩來了
咦,師兄,咁都俾你兜到,厲害厲害,佩服佩服😬

引用:
原帖由 boar36 於 22/5/2021 14:20 發表 查看引用來源

哈哈星師兄你呢件高帽我戴唔落啦!!
講實話,師兄嘅魅力及快樂蒙之魔力真喺超厲害
師兄過謙,頂帽唔高,意境高。
阿星矇查查,唔知點解就俾女士們當係玩具,冇辦法😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 22/5/2021 15:28 發表 查看引用來源

有技巧地令淡淡湖水泛起漣漪

Quote - ‘keep in inside next time’ !

慢慢挑起女人慾望🔥
阿吉貓你唔好咁啦,分析阿星嘅語言模式,開眼催眠阿星唔多叻,所以當時只係令Miss Tang記得阿星呢號人物啫😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 22/5/2021 15:44 發表 查看引用來源

唔算係分析呀

呢句,真係正!幾個字,可以改變女人嘅情緒、末來故事嘅發展
好多時大家都係因為一句說話而開心,或者憤怒,說話可以有好多方式表達同一個意思。運用7/38/55嘅技巧可以將內容扭曲而仍然可以令對方接受;而眼睛解讀線索就可以喺望住對方雙眼嘅同時讀心,知道對方嘅想法,根據當刻對方嘅狀態嚟應對。

工作上係咁,人際溝通係咁,男歡女愛亦都係咁。😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 23/5/2021 12:50 發表 查看引用來源

Well said !比個like 你👍🏻
如果like,多啲入嚟捧阿星場就得😬

引用:
原帖由 cx829 於 23/5/2021 19:41 發表 查看引用來源
星哥,來個sunday night update 好無?
師兄講到咁,阿星又點可以唔回應呢😬

回應師兄嘅要求先~

Miss Tang VIII

咁嘅情況下,阿星唯有跟住個流程去做,用左手揸住Miss Tang右邊個乳環輕輕拉起,然後話:「你真係會聽話?知唔知道表示聽話係要露出誠意㗎?你一路講聽話一路唔聽話會令阿星好痛心,聽話就要一路聽落去,知唔知?」阿星講一句Miss Tang不停點頭,可能阿星太大力拉個乳環,30A小籠包俾阿星拉到有啲變形,喺黑暗嘅環境睇落有啲詭異。阿Miss Tang好似有啲痛,阿星又有啲唔捨得。「係咪痛?太痛要講。」
Miss Tang嘅眼好似有啲眼淚,但係佢嘅答案就令到阿星想喊:「痛,可唔可以再大力啲?」阿星見佢好似都幾享受痛楚,唯有將右手揸住嘅玩具幫佢塞返入去,然後開著佢,再將空閒嘅右手拉起另一邊30A嘅乳環,等Miss Tang爽過夠。Miss Tang真係會叫出聲,而且佢真係會因為痛而覺得興奮,睇住佢又痛又興奮嘅樣,搞到阿星都有啲興奮起上嚟。遙控玩具嘅“㗅㗅”聲加上Miss Tang又痛又爽嘅叫聲,阿星再俾啲力拉高少少兩個乳環,Miss Tang突然間用手摩擦佢茂密嘅叢林,摩擦咗幾下,然後就有啲液體噴咗出嚟整濕咗阿星架車喇。

「你好污糟喎,整污糟咗阿星架車,流到周圍都係,呢樣要罰!」阿星將個仲震緊嘅玩具夾硬抆咗出嚟掉咗喺地上面,然後將中指同無名指插咗入Miss Tang嘅小口入面,Miss Tang嘅小口可能因為佢嘅體形嬌小,佢嘅小口都真係幾細,兩隻手指都真係窄窄地。阿星嘅左手手㬹要捱住車椅真係好攰,最後決定穿過Miss Tang條頸攬住佢,而Miss Tang都好自覺咁將雙手勾住阿星條頸,準備等阿星嘅手指開動。喺阿星嘅手指慢慢挖嘅時候,Miss Tang裡面“咕噍咕噍”咁嘅聲,阿星知道佢嘅身體已經準備好,而Miss Tang 亦都抬高下身對住阿星,等阿星嘅手去令佢到達頂峰。喺阿星一路挖,啲水聲越嚟越大聲嘅時候,Miss Tang已經準備好,阿星就喺呢個時候停落嚟。Miss Tang 一路喘氣期待,但係阿星嘅手指就喺Miss Tang 嘅又緊又窄嘅小口度慢慢進出,入又入唔哂,出又唔出盡,手指咁樣令人又期待又心急,令到Miss Tang忍唔住向阿星索吻。

但係你話錫,阿星就俾你錫嘅咩?阿星即時擰轉頭,等Miss Tang錫唔到,大家明白,越想得到越得唔到嘅嘢係越令人想得到嘅,阿星越唔俾錫,Miss Tang 就越想錫,一路追住阿星個咀嚟錫。就咁追追逐逐阿星個咀,等Miss Tang 就越想錫到,見你咁努力要追阿星個咀,都要獎勵下你嘅,唔係一陣嬲咗就冇得玩。Miss Tang 個咀同佢個小口一樣,又細又窄,阿星條脷都搞到好似塞唔入咁,
(待續)😬

引用:
原帖由 boar36 於 23/5/2021 21:40 發表 查看引用來源
週日更新,好睇兼精彩嘅 AV 畫面 .....  睇嚟 Miss Tang 喺星哥面前完完全全喺一個奴家,要聽哂主人嘅命令先至興奮 享受喎,呢啲真喺可遇不可求嘅!
不過另一方面睇,星哥會好忙碌,好多嘢做 ...
Miss Tang係一位好渴望受到注意嘅女仔,查實唔知佢係奴定阿星係奴,因為打後嘅日子佢主導阿星嘅時候多😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 23/5/2021 23:36 發表 查看引用來源
Thx for update!
咁要期待嚟梗嘅情景喇,星師兄🤣
師兄你又嚟啦,阿星要打到手指斷先形容到個情境咋😬

引用:
原帖由 cx829 於 23/5/2021 23:53 發表 查看引用來源
u did this in the front or back of your car. give us a description of your car... will help visualize. LOL
Ah Singh had a Honda C-RV, and of course Ah Singh was in the driver seat waiting for Miss Tang to turn up on that night. As she was quite a small young lady, she was easily move around Ah Singh's car seats and lifted her legs on Ah Singh's shoulders😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆