上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  887.6k

引用:
原帖由 hero412 於 30/4/2021 00:06 發表 查看引用來源
好耐無咁好嘅長文
支持下
多謝英雄師兄讚賞,少少鹹多多趣係阿星嘅宗旨,師兄慢慢欣賞,之後嘅日子入面仲有幾位令阿星難忘嘅女性😬

引用:
原帖由 6inch5 於 30/4/2021 02:36 發表 查看引用來源
好期待下一part
6師兄唔好心急,所謂慢工出細貨,等阿星執靚個故事等大家欣賞,笑中有淚,口水多過茶嘅鮮豔纏綿故事😬

Cassy III

項目經理應該唔相信佢自己隻耳仔聽到啲乜,因為阿星都唔相信自己隻耳仔聽到啲乜。阿星望住Cassy,Cassy望住阿星,項目經理望住Cassy又望住阿星,大家眼望望,最後Cassy開聲話:「你係咪想我醉住揸車先?」好,見你講到咁,車你一轉又如何?

個衰妹真係喺阿星架車度瞓著咗,算啦,睇嚟阿星嘅好人咭已經到手,所以Cassy寧願阿星車佢返屋企都唔想項目經理有機可乘。既然係咁,好人做到底,車你返屋企到門口先叫醒你。Cassy住嘅係比較高級嘅apartment,喺首都入面算係中上價位。阿星入咗去訪客車位停好架車,正準備拍拍Cassy叫醒佢,就發現原來佢一路開眼望住阿星。「你醒咗?」阿星望住Cassy問。
「我一路都冇瞓,係你以為我瞓咗啫。」
「自己落到車冇?」
「你啲香港人咁冇風度嘅咩?」最後呢句佢用廣東話同阿星講。係呀,佢之前一路同阿星講英文㗎。阿星以為佢唔識講廣東話,點知佢同阿星講佢家姐嫁咗去香港,佢仲起碼一年飛香港一次探家姐添。阿星望住佢,佢又望住阿星,大家鬥沉默。最後阿星實在太急尿,終於忍唔住開聲講:「我好急尿,要揾個厠所,你快啲落車得唔得?」

(待續)😬

引用:
原帖由 meow_917 於 30/4/2021 10:56 發表 查看引用來源

最尾果句好odd.....
唔揀要啦,故事嘅嘢笑完就算,何必太認真呢😬

引用:
原帖由 jbdefender 於 30/4/2021 11:20 發表 查看引用來源

哈哈哈... 最尾嗰句... 唔係應該話: 我好急尿, 可唔可以上你度疴?
係喎,點解當時阿星唔識咁講呢?真係笨😬

引用:
原帖由 holland1988 於 30/4/2021 11:39 發表 查看引用來源

通常都係話急尿... 咁就可以強行入屋... 😆😆
霸王硬上弓嘅嘢阿星做唔出喎,除非女伴要求咁又唔同😬

引用:
原帖由 timLeung88 於 30/4/2021 12:13 發表 查看引用來源
師兄好一招以退為進,好期待故事發展!👍👍👍
阿添師兄,查實阿星係想以退為退,快手走人㗎😬

今日星期五咁開心,寫多一段大家笑下先~

Cassy IV

Cassy終於落咗車,佢著住對六吋高踭鞋搖下搖下,好似隨時會跌咁款,阿星又真係唔多忍心見佢咁,就行埋佢度一手揸住佢右手上臂然後同佢講:「我扶你上去喇。」個衰妹竟然成個人捱哂落嚟阿星度,豐滿嘅35F就從阿星嘅左邊壓咗落嚟………頂你,你有冇咁重呀?成個人壓哂落嚟!個衰妹好似真係軟哂咁,阿星唯有用右手扶埋佢左手。正喺阿星努力幫佢扶好企定嘅時候,個衰妹竟然摸小星星!小姐呀,阿星已經好急啦,一陣瀨出嚟你要幫阿星洗褲!終於,阿星喺千辛萬苦嘅情形下到逹Cassy19樓嘅單位度,係呀,啱啱佢同阿星講,佢屋企有厠所可以借俾阿星用,叫阿星扶佢上去,順便用埋厠所。唉,急住尿俾人揸小星星真係唔係講笑。搭升降機嘅時候仲有一段小插曲,就係升降機門一關埋,個衰妹即刻放軟個身,再一次捱哂落阿星度,用盡全身嘅重量將佢迫爆嘅身材壓落阿星右手,阿星見佢企唔穩,以為佢真係有事,嗱嗱淋扶佢,但係個衰妹左手撓住阿星右手,等阿星出手嚟扶嘅時候,右手竟然又再揸落小星星度!由於35F迫爆嚴重壓制阿星右手,手臂上面觸感非常强烈,加上佢今日又係著套裝裙加透視恤衫,然後又係特登唔扣上面兩粒鈕,令到迫爆嘅同時事業線急速發展,阿星生得高,由上而下嘅視線喺冇辦法閃避嘅情況底下對35F一覽無遺。望得咁真切,當然要好好回饋,小星星作出咗最好嘅表示,而當Cassy一手揸落去嘅時候,就正正係小星星表達自己不滿嘅巔峰一刻。

「都幾好反應喎你。」Cassy望住阿星陰陰咀咁笑。
「小姐,你咁樣泰山壓頂,啲防線好容易崩潰喎。」阿星無奈。
Cassy嘅手繼續肆無忌憚咁搞小星星,但係阿星真係好急尿,唔可以由得佢咁玩落去。「阿小姐,你可以停手嘛?我好急尿!」
呢個衰人係阿星人生入面第一次遇見嘅邪惡生物,佢唔理阿星嘅哀求,隻手遊走到阿星褲頭,想伸入阿星件恤衫同西褲之間。就係佢嘅動作,觸及到阿星小小嘅肚腩,喺咁窄嘅西褲褲頭仲要想伸隻手入褲襠,點都會壓到個肚。就係呢一壓,阿星差啲瀨出尿,喺膀胱刺痛想瀨未瀨之前,阿星真係非常之驚,果一刻真係完全冇辦法諗到任何事,一個反射動作,將Cassy推開咗。Cassy俾阿星嘅無情力推到撞咗埋牆,嘭一聲。Cassy扶住牆,係咁笑,呢個人真係唔要得,如果阿星真係瀨咗,一定要佢同阿星搞返乾淨。升降機門打開,到咗十九樓,阿星見Cassy笑得咁衰,忍唔住話佢:「好玩唔玩,趁阿星急尿先嚟玩!到啦,出去啦!」Cassy話:「你推到我撞壁依家好痛,快啲過嚟扶我。」頭先阿星情急推開佢啲無情力又真係幾猛,佢講到痛,阿星又真係唔係幾好意思「扶你都得,你咪玩嘢呀!」Cassy遞高手等待阿星,阿星又㩒住開門制,唯有行過去扶佢。唔知人係咪都係犯賤,定係大多數人都唔識得從教訓之中學習,又抑或係色字頭上果把刀睇唔清楚,阿星又俾個衰妹整蠱,今次真大鑊!

(待續)😬

引用:
原帖由 timLeung88 於 30/4/2021 12:26 發表 查看引用來源
越睇越有味道,請繼續吧!🤩🤩🤩
添師兄客氣,請多多支持😬

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 30/4/2021 14:50 發表 查看引用來源
記得之前都睇過阿星出文,但上次未講完妹妹篇就停咗,今次終於有得繼續啦,正!
好文繼續支持支持
多謝師兄一路支持,妹妹嘅故事真係要揾揾先可以再重新整理完整版本,依家講下榴槤之國時代阿星嘅經歷,敬請期待😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆