上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  889.1k

引用:
原帖由 koalaau 於 20/5/2021 22:29 發表 查看引用來源
同道中人係容易互相吸引
某錯,阿星係一個非常之鹹濕嘅伯父😬

星期五流流長,出一段為大家打氣,星期五啦,各位努力~

Miss Tang IV

下午嘅培訓由兩點開始,阿星同Elly擬定好個計劃,準備將呢個人抽出嚟。上堂嘅時候,阿星好留心邊個人注視住Elly,但係好奇怪,阿星真係冇發現。Elly好專心咁聽緊導師講解,呢個時候,阿星當然唔會放過機會,將遙控器嘅開關打開,令到Elly因為刺激而伏低咗,導師以為佢唔舒服,問佢點,佢紅住面話冇事,然後話想去洗手間。導師見大家都有啲攰,就叫大家休息一陣。Elly慢慢行去厠所,而阿星終於留意到究竟邊個喺度注視住Elly。

阿星見其他人走去問導師嘢,食餅飲水咁忙,都借啲意去厠所,行到去女厠門口附近就企定喺度等。冇幾耐有人打開門走出嚟,簡單米色恤衫,黑短裙同黑色女裝皮鞋,係Miss Tang。Miss Tang一出嚟,望到阿星,嚇到手袋跌咗落地。手袋入面,有個銀色嘅連住條毛毛尾嘅嘢跌咗出嚟。Miss Tang即刻想踎低執番,不過阿星快佢一步執起咗條尾,揸喺手然後向住Miss Tang搖晃,再作狀聞下個銀色嘅地方有冇味。Miss Tang嘅眼神好似好驚,但又好似好興奮。呢個時候面紅紅嘅Elly亦都喺厠所行返出嚟,Miss Tang望住阿星,又望下Elly,一時間唔知點解釋好。阿星望住Miss Tang問:「仲係玩緊有尾嘅?做乜咁急換?」Miss Tang一聽到阿星咁問,即時紅都面哂,紅到去短髮旁邊嘅耳仔都紅埋,唔知點答。「冇人同你玩,你要自己玩?自己玩得過癮咩?」

見Miss Tang斜斜地望住阿星,一路夾實個咀唔答,阿星再攞起個毛毛尾放埋個鼻度聞下,係有少少味,一定係啱啱用完,然後將個毛毛尾交咗俾Elly放入佢手袋度,再喺褲袋度攞咗個遙控器出嚟,喺Miss Tang面前開著佢。Elly俾Miss Tang見到遙控器,面色已經轉紅,但震動嘅快感同俾人知道嘅羞恥心,又令佢非常之嚮往,表情非常之複雜。阿星見Miss Tang望完Elly又望阿星,起勢咁望,而阿星就喺Miss Tang面前一路逐步加強Elly入面嘅震動,令到Elly因為太刺激而踎咗喺地。「唔準踎低,起身跟阿星返入去!」阿星對Elly發出嚴肅嘅命令,然後望住Miss Tang,用蔑視嘅眼神望住佢,轉身就同Elly行返入課室,留低Miss Tang喺度。阿星同Elly返入課室坐番低,Elly搖搖阿星嘅手然後細細聲喺阿星耳仔度講:「我就嚟要高潮啦!」
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-21 07:20 發表 查看引用來源
星期五流流長,出一段為大家打氣,星期五啦,各位努力~

Miss Tang IV

下午嘅培訓由兩點開始,阿星同Elly擬定好個計劃,準備將呢個人抽出嚟。上堂嘅時候,阿星好留心邊個人注視住Elly,但係好奇怪,阿星真係冇發現。Elly好專心咁聽緊 ...
早晨 Star ,  Support Miss Tang

引用:
原帖由 hk77 於 21/5/2021 07:31 發表 查看引用來源

早晨 Star ,  Support Miss Tang
早呀師兄,要支持Miss Tang就要遲下飛去榴槤之國度上佢嘅培訓班喎😬

早呀 Star 師兄,

一早睇到更新,過癮呀 ......... 好嘢

引用:
原帖由 boar36 於 21/5/2021 08:14 發表 查看引用來源
早呀 Star 師兄,

一早睇到更新,過癮呀 ......... 好嘢
Miss Tang雖然斯斯文文,好玩得㗎😬

咁樣發展落去,隨時會出現 新嘅 3P 嘅畫面㗎喎  

引用:
原帖由 boar36 於 21/5/2021 09:39 發表 查看引用來源
咁樣發展落去,隨時會出現 新嘅 3P 嘅畫面㗎喎  
師兄你又預見阿星嘅故仔,查實你係咪跟蹤阿星偷睇嚟?😬

矛咁嘅樹 ...... 我只喺按照劇情推理估計、預期將會發生咁啫  

回覆 406# star_platina 的帖子

外表斯文,內裡好鬼open 😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆