上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  887.6k

引用:
原帖由 leowaiwai 於 30/4/2021 14:57 發表 查看引用來源
入正場入正場喇
入咗啦入咗啦😬

引用:
原帖由 timLeung88 於 1/5/2021 10:46 發表 查看引用來源
早晨師兄,坐定定等你啊!🤩🤩🤩
好!既然師兄有興致,阿星再出一段😬

Cassy V

要扶起Cassy,隻手又要唔離開個升降機開門制,阿星唯有用僅餘嘅右手去接Cassy隻手將佢拉起。Cassy嘅手阿星大大話話都摸過好多次,佢每次接阿星支煙嚟食嘅時候都會借啲意同阿星有接觸,唔係好困難咁從阿星手上攞阿星支煙去吸,就係吸完之後揸住支煙揸到令阿星用好麻煩嘅角度攞返,總之啲位置令人好難唔碰觸到佢隻手啦。Cassy雙手係好軟滑,好似冇骨海南雞咁,咬落啖啖肉嘅。喺阿星拉起咗Cassy之際,個衰妹趁住阿星一隻手唔得閒,竟然兩隻手勾住阿星條頸然後咀落阿星度!Cassy嘅咀唇非常濕潤而柔軟,酒精味夾雜充足嘅口水,想信佢已經吼住阿星好耐。阿星想避,不過衰妹用佢平坦嘅小腹壓住阿星好急,但宣洩唔到嘅膀胱,令到阿星哭笑不得。Cassy雙手箍得好緊,阿星唯有鬆開㩒住開門制嘅手用雙手去扺抗,乜你啲榴槤之國嘅女人咁大力?阿星竟然冇辦法推開佢,情急之下一手揸咗落35F度,企圖令佢鬆開箍住阿星條頸嘅雙手。阿星並冇留意到究竟35F有幾大殺傷力,只係擔心緊再俾佢咁泰山壓頂式壓搾膀胱會出現啲咩情況,形勢危急,唯有兵行險著,阿星用盡兩隻手,使出細個飲奶嘅力,搏命咁揸落去35F嘅左右,實行用雙風貫耳嘅方式去攻敵之不得不救。

阿星雖然精明,但都會有打錯算盤嘅時候,而且錯之毫釐,謬之千里,根本錯哂!喺阿星冒死攻擊Cassy嘅35F左右,期望佢會鬆手放開阿星膀胱嘅時候,佢竟然攬得更加緊,呼吸更加急速,條脷喺阿星個口入面撩動得更加頻密,呢樣真係令阿星始料不及。你壓得咁實,阿星個膀胱都差唔多爆炸,唔頂得幾耐。大家仲記得,阿星同個衰妹仲喺架升降機入面,知唔知點解佢會咁大胆喺升降機入面咁樣嚟羞辱阿星?唔通佢唔驚個細路電視睇到?大家要明白,榴槤之國同香港好唔同,住宅嘅升降機入面係冇細路電視嘅,想睇都冇得你睇,個衰妹知道呢啲嘢,所以趁住阿星冇防備就想格殺阿星咁話。

終於Cassy停咗落嚟,阿星亦都唔敢郁,好急呀大佬,感覺上一郁可能就會瀨。雖然佢箍住阿星嘅雙手確實係鬆開咗,但係佢雙手並冇離開過阿星條頸,佢只係轉咗身,雙手繼續勾住阿星條頸,用個背脊對住阿星,然後用佢個包喺套裝短裙入面圓渾結實差啲迫爆裙嘅實體股磨小星星。一路磨一路用雙手喺阿星嘅耳仔同頭髮度四圍搓,小姐呀,阿星啲頭髮已經買少見少,你搓第二度……呀唔係,你唔好搓好冇?Cassy並冇理會阿星點諗,或者話,由頭到尾佢都冇理過阿星係點諗。喺佢個實體股磨緊小星星嘅時候,架升降機已經開始下降,而佢就用一種係男人聽到都會腳仔軟嘅聲線同阿星講:「好似頭先咁揸我!」吓?唔好啦啩?「唔~~~~!我要你揸呀~~~~!」跟住一手捉住阿星嘅手,再次放咗上迫爆嘅35F上面,仲要揸住阿星隻右手教阿星點揸。唉,真係星都有火,呢啲咁嘅光景,莫講話係阿星,就算柳下惠都忍唔到啦下話?今次係阿星正式揸落35F度真真正正地去感受果種迫爆嘅震撼,而Cassy呢,就係咁用佢嘅實體股去折磨小星星,仲要加埋尿急呢種雙重折磨,講真,好難受。

(待續)😬

引用:
原帖由 timLeung88 於 2/5/2021 12:36 發表 查看引用來源
午安呀師兄,今日有咩睇呢!🧐🧐
師兄咁捧場,阿星又點好意思唔加篇幅呢?馬上嚟😬

Cassy VI

升降機返到落地面,門打開之前,阿星即時縮開一雙鹹豬手,而Cassy都即刻好自重咁企返直扮冇事。查實都凌晨一點幾,大堂一個人都冇,冇人等升降機啦。Cassy望下大堂,然後㩒返19樓,升降機門關上之後,佢又再次埋嚟用手勾住阿星條頸,話:「好玩嗎?」阿星無奈,唯有點點頭。個衰妹瞇住一雙電眼跟住就問:「想唔想再玩多啲?」「我剩係想去疴篤尿啫,再係咁落去我會中尿毒而死。」Cassy笑咗出嚟,雙手並未離開過阿星條頸,35F亦都順勢壓住阿星,偉大嘅事業線亦都因為整個人壓向阿星而變哂形。Cassy一路望實阿星,然後話:「我從來冇見過一個人好似你咁怪。」

老實講,有個咁主動嘅女人喺你面前,相信你都好難守得住。阿星都係男人,都飲咗兩杯,都真係好急尿,當時只能夠諗到快啲去佢屋企疴咗尿先講。去到Cassy屋企,由於佢自己一個人住一間過千呎嘅apartment單位,由門口問明咗厠所喺邊度之後,阿星就一支箭咁衝入厠所,啲尿差啲等唔切阿星除褲就想流出嚟。老友,如果你係阿星,相信你已經喊咗。篤尿真係忍得太耐,疴出之後阿星直頭流咗眼淚,太急,忍咗好耐而接近爆裂嘅膀胱得到抒解,阿星因為流眼淚,忍唔住合理雙眼抬高頭,等啲眼淚唔好流落嚟。突然之間,阿星感覺有啲異樣,尿未疴完,點解冇咗尿落厠所嘅聲?唔係啩?阿星真係唔相信自己雙眼,完全冇徵兆嘅情況之下見到啲咁嘅嘢,相信你都唔知俾咩反應好。阿星撐開對因為忍尿忍太耐最後終於疴得出而令到淚腺激瀉所以佈滿眼淚嘅雙眼,模糊中睇到一個嚇人嘅情景,由於半夜實在太靜,靜到阿星根本冇預料過會有啲咁嘅事情可以發生。阿星見到嘅,係一個人頭。

(待續)😬

引用:
原帖由 timLeung88 於 2/5/2021 13:48 發表 查看引用來源
謝謝師兄的回應,努力加油,很多師兄們都很期待呢!🤩🤩🤩🤩
多謝多謝,師兄讚賞,阿星努力😬

引用:
原帖由 cc19880910 於 2/5/2021 13:53 發表 查看引用來源

條女尿都飲👏👏👏👏👏👏👏
呢樣係阿星從來都冇諗過嘅,實在非常香豔刺激,光景難忘😬

引用:
原帖由 holland1988 於 2/5/2021 14:00 發表 查看引用來源

Cassy 玩到咁大... 飲尿!
放心師兄,刺激嘅嘢陸續有來😬

引用:
原帖由 6inch5 於 2/5/2021 14:06 發表 查看引用來源
咁L wild  太正喇!!!!
多謝師兄讚賞,留意下回分解😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 2/5/2021 14:15 發表 查看引用來源
嘩,不得了🤣
期待快啲更新👍🏻👍🏻
好笑就好,多謝師兄捧場😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆