上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  886.8k

週日特別附送,加多一段故事:

Cassy VII

嚴格嚟講,係Cassy個頭,佢打開咗個咀,接住阿星因為好急而冇辦法停止嘅尿。啲尿一路由佢個口滿瀉出嚟,經過佢下爬一路流到35F,再令到原本已經單薄嘅白恤衫變得更加透明,如果阿星唔係疴緊尿俾唔切反應,相信應該好興奮。尿,總會疴完,喺阿星正想打尿震嘅時候,Cassy以電光石火嘅速度一口含住小星星,然後雙手攬實阿星大脾以防阿星逃走。Cassy嘅咀非常了得,而且因為頭先嘅一幕可能實在太香艷,阿星真係有啲興奮。喺Cassy用咀同小星星進進出出嘅時候,滾燙嘅咀實在令到阿星冇辦法抗拒,Cassy嘅咀,就好似另一種生物,有自主權有生命咁,不停需索小星星,令到阿星腳仔軟軟。阿星見到咁嘅光景,都忍唔住伸手摸下Cassy啲頭髮,呢個時候嘅Cassy,比起任何時候都乖,只係靜靜咁討好小星星,Cassy望住阿星,用佢果雙電眼對住阿星微笑,把咀一路都冇停過,不停咁逗弄小星星嚟玩,令到小星星硬起心來。由於眼前嘅情景真係太過刺激:Cassy嘅頭髮濕咗,恤衫濕哂,踎咗喺度好乖巧地大啖大啖咁吞食小星星,仲要間唔中雪雪有聲好似食雪條咁。呢啲咁嘅畫面,加上啲咁挑逗嘅聲音,阿星好難可以忍好耐,星塵就忍唔住,走哂出嚟。Cassy把握機會將全部星塵吞哂落肚,阿星叫都叫唔切,咁唯有拉返佢起身。「你全身濕哂啦,快啲入房換過件衫啦,唔係一陣冷親。」Cassy搖搖頭:「我一入房你就會走嘅。」小姐,你咁玩法,唔走有鬼。大家同事,喺度揾食唔好又喺度揾食啦。但係見佢咁,又真係好難講得出口嘅,唯有答佢:「咁等你換完衫之後先走好冇?」Cassy都仍然有啲猶豫,點都好,等阿星將阿小星星收返好先得唔得?雖然啱啱爆發咗小星塵,但係礙於Cassy嘅火爆身材加上濕身透視,小星星又再次想搞搞震。

Cassy見到小星星再次精神活潑咁表現自己,又再次一手捉住(唔好啦啩!),然後拖住小星星連住阿星强行拉出厠所。(係呀,頭先嘅情境查實只係喺厠所裡面匆匆忙忙嘅幾分鐘內所發生嘅事,唔係你諗住阿星係出面果啲粗長耐,下下一郁就一個兩個鐘啩?)Cassy軟滑嘅纖手一路揸住小星星,夾硬拖住阿星行到出大廳,呢一刻阿星先至睇清楚Cassy個apartment原來裝飾得幾骨子。「你自己一個人住?」阿星一路四圍望一邊問。Cassy望都冇望,輕輕點點頭。「你男朋友呢?」「佢成日飛,好少見面。」哦,同妹妹一樣,悶。「項目經理好似都好㗳你,點解你唔揾佢要揾我呢?」呢個時候Cassy終於回頭望住阿星,眼神入面嘅野性唔見咗,多咗啲第二啲嘢。果啲係咩嚟嘅呢?好熟口面。阿星催咗Cassy嗱嗱聲入房,保證佢換完衫出嚟阿星都唔會真係好似粒星咁,閃咗。Cassy亦都乖乖地入房換衫。望望手錶,都已經一點九,搞下搞下都搞咗差唔多半個鐘,阿星一路喺度諗,究竟頭先Cassy眼入面嘅係咩呢?眼淚?唔係,佢係果啲硬頸型,唔會係眼淚。眼屎?更加冇可能,佢係一個集野性,美麗,智慧,性感同行動力於一身嘅人,點會唔記得抹眼屎呢?咁係咩呢?

(待續)😬

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2/5/2021 17:02 發表 查看引用來源
係咪射咗啲星塵係佢塊面到未抹啊?
咦!係喎!多謝師兄指點,下個故事咁寫先得😬

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2/5/2021 18:12 發表 查看引用來源
支持,等你出新update
真係寫得好細膩之餘每一篇又唔會太長
對讀者黎講睇得好舒服
好的,有師兄師姐們嘅支持,阿星會更加用心寫。其實阿星想更加多描寫女伴們嘅心路歷程同埋與阿星嘅互動,無奈阿星嘅文筆功力未夠,要各位多多指點先得😬

引用:
原帖由 cx829 於 2/5/2021 18:16 發表 查看引用來源

this type of woman is a lot of fun, but could also be trouble is u cannot "manage" her. lol
she should have given u lots of enjoyable memories!
tell us about the real action! looking forward!
Aye mate! She's a handful for Ah Singh for sure. This type of girls are the kind of dare devil and they love to be straight forward in their love life. Lovely girl she is, we are still in touch even though Ah Singh moved back to Hong Kong. Love to meet up with her again for a good laugh and a coffee.😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 2/5/2021 18:47 發表 查看引用來源
星師兄,結果有冇同Casey搭上?
你返左香港仲有同佢keep in touch?
真羡慕👍🏻
七師兄,Cassy結咗婚啦,人地生活美滿,再聚都只會係咖啡聚,加上依家疫情,都仲有好一段時間先會見到嚕😬

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2/5/2021 19:05 發表 查看引用來源
我想問Cassy係幾耐之前既事?
都成五六年嚕😬

引用:
原帖由 holland1988 於 2/5/2021 19:18 發表 查看引用來源
Nice update
Cheers matey 😬

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2/5/2021 19:45 發表 查看引用來源
咁都比我想像中既要近期
我以為有十年前
十年前阿星啱啱返嚟香港,人生路不熟嘅時候,識咗妹妹😬

引用:
原帖由 mr.manman 於 2/5/2021 19:51 發表 查看引用來源
cassy咁好玩 之後仲有冇得閒揾大家玩下呀?
冇啦,雖然保持聯絡,佢都已經收心養性啦😬

引用:
原帖由 cc19880910 於 2/5/2021 19:57 發表 查看引用來源

我經驗呢種女,結咗婚之後會變咗另一個人,唔會再玩
你啱呀師兄😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆