上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
184  227.6k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-5 02:32 PM 發表 查看引用來源

嗰一刻話OK,之後就唔算數
從言語上入手先,之後衣著,再係性事上,跟著試下少少露出,一步一步試佢底線

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-5-5 02:44 PM 發表 查看引用來源

講下講下就會變真,
師兄去到咩地步?!
我已經同佢一起睇3p或群p既av片,屌個時叫佢幻想有多條仔系身邊,衣著上已經冇帶bar出街成年,最後試過系山邊打野戰!🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 02:44 PM 發表 查看引用來源
我系話...睇咁多師放老婆相,搞唔清邊個系你老婆但大部分都好正....我覺得唔正...我就回應
甘ching仲想欣賞我老婆乜相丫!🤭

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-5 02:48 PM 發表 查看引用來源
我已經同佢一起睇3p或群p既av片,屌個時叫佢幻想有多條仔系身邊,衣著上已經冇帶bar出街成年,最後試過系山邊打野戰!🤭
去游水我話要sex過D鬼妹,之後買左幾件三點式比佢著,T-black個款!🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 02:51 PM 發表 查看引用來源
你再擺張老婆相我就記得邊個系你老婆
冇毛嗰D丫!🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-5 02:51 PM 發表 查看引用來源

Ching 所講既嘢好似掉番轉頭咁, 我老婆依家試緊我嘅底線去到边, 唔通佢由一開始就想步署食南亞腸玩3P 😱
可能系丫!🤭

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-5-5 02:51 PM 發表 查看引用來源

距離下一步應該不遠
主要系比佢接受系街比多D男人昅佢,比佢覺得自己有吸引力及自信心爆棚!🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 02:53 PM 發表 查看引用來源
有T-black個款架咩我真系大鄉里
有丫,不過佢仍然系嬲著絛絲巾甘咯,我話人地鬼妹都五怕,冇理由我老婆會渣過D鬼妹嘛!🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 03:04 PM 發表 查看引用來源
我從來未見過有人著,不過有一次去做嘢見過兩個鬼妹...去到海灘想游水...無帶泳衣, 兩個一齊除衫褲除剩條T-black同胸圍就咁游 , 無理身邊啲人
南丫島好多鬼妹甘著架!🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-5 03:08 PM 發表 查看引用來源
乜相都得吖😋
快閃比大家欣賞下丫!🤭[attach]40050847[/attach]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆