上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
184  227.5k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 11:53 AM 發表 查看引用來源
佢地通常話真定假先,系就要留一個通宵玩,又話未玩過39D,玩奶都要半晚🤭
講到好激,不過最後又話屌吖嫂怕會有報應😵
會有乜報應丫!😂😂😂

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 11:47 AM 發表 查看引用來源
貼多一次得唔得????39d 未睇到
常姐你都五少野丫!😘😘😘

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 11:56 AM 發表 查看引用來源
我又唔明玩奶點玩到咁耐.......我真唔明喎....30 mins... 都玩飽
只系一個誇張D既形容詞啫!😂

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 11:58 AM 發表 查看引用來源
我都係勁8字分開....一樣有細過我嘅師兄食....最好揀人夫類~~單身靠衝
人夫會識溫柔兼有技巧嘛,岩五岩丫!😘

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 12:00 PM 發表 查看引用來源
善解人意啲....識玩D....😂😂😂😂 最緊要揀個自己有feel 嘅食...食完就算佢唔掂...都有個美好回憶嘛😂
常姐喜好系乜feel先岩丫!🤭

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 11:58 AM 發表 查看引用來源
多事丫你
都系想了解你多D啫!😘😘

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 12:01 PM 發表 查看引用來源
我都覺得系,有個老友話佢細佬剛離婚,都系32碎,我都见過條友,不過等老虎ok先得
我都同我老婆講過,要溝仔就揾D靚仔過我同型過既!甘我就完全冇問題丫!😂

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 12:07 PM 發表 查看引用來源
拿...老實講我唔好大唔大J....只係要有個靚菇頭...高大...唔要太瘦...樣要順眼...最好個樣惡惡哋...大男人啲😂😂😂😂我都想揀大條粗J....可惜我下面唔爭氣....好難進入 ...
咦!我好似完全符合你要求啵~

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 12:08 PM 發表 查看引用來源
我老婆有酒精到肚就好易屌到
有冇甘易丫,除非丫嫂本身已心懷不軌啦!🤭

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 12:11 PM 發表 查看引用來源
一定要啦....多啲試唔同類型...有回憶先會完美~~所以我都話女人收經前要試要玩就要趁早...女人老咗唔同男人....
完全十分同意常姐你諗法!😘😘😘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆