上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
184  227.6k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-4 12:49 PM 發表 查看引用來源
大雲我最中意....見到會好衝動
好多人見過我ex既相,都話ok,不過佢系啡雲丫

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 12:48 PM 發表 查看引用來源
lin系要日日啜就大,我老虎話吾屌都要同佢啜
系架,完全正確!🤭🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-4 12:51 PM 發表 查看引用來源
系呀.....等你回應
琴日回左啦!😁😁😁

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-5 12:20 PM 發表 查看引用來源
同意.....所以我等人開發我啲淫意😂😂🤤🤤
甘就要睇常姐有冇時間大家見下面,飲杯野傾下你既論點啦!😘😘😘

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-5 07:41 AM 發表 查看引用來源
有師兄話用signal,會有即時銷毀功能,可調教銷毀時間為5秒後,會否方便呢?
呢個師兄話,佢一向分享都用呢個功能,而且是分享給熟識的老友,所以完全吾介意比埋老婆全樣人地欣賞,呢d就真系好勇,小弟最大胆都只是有限地快閃,所以好陰 ...
我而家用緊qq,D相都有睇住5秒銷毀功能,我都用過黎send我老婆露面既相比D ching欣賞過,不過而家開ac好似比較麻煩!

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 08:13 AM 發表 查看引用來源
除非系有心人....如果唔系就好似水過鴨背不留痕跡....點會記得
我試過约ching扮系我朋友,同我老婆一起飲嘢,當然事前系我地二個男人見下先,而嗰位ching系一早已睇過哂我老婆D淫相,我老婆點都估五到,坐系佢對面既男人,原來一早已睇哂佢全身,仲時不時同我老婆有傾有講添,甘玩好刺激架!🤭

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-5 08:45 AM 發表 查看引用來源
其實呢啲女人先至正...外表睇唔出佢嘅淫....上床變另外一個人...
甘常姐你糸五系甘一樣丫!😘😘

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-5 08:54 AM 發表 查看引用來源

大家可以問E位師兄多D相片及影片的內容
甘其實經睇過自己老婆既ching,系呢度講返比其他ching知,細膩描述返自己老婆既特徵,身材,樣貌,甘又真系幾好玩既!🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 12:32 PM 發表 查看引用來源
得個恨字🤔🤔🤔
ching,恨乜先?

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-5 01:08 PM 發表 查看引用來源
咁要比你睇吓我個樣係唔係淫喎....😂😂😂不過我豬西樣...嚇到男人起唔到頭
常姐有冇甘強勁威力丫,我五信!😘😘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆