上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
430  227.7k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-3 20:21 發表 查看引用來源

點解你會話佢係聰明?
睇到扮睇唔到,知道扮唔知道,唔好把事情 挖出來搞到無彎轉😊😊

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-3 20:29 發表 查看引用來源

真係唔係好明。因為第一次俾佢發現有蛛絲馬跡我send相出去,係佢睇到我手機啲相(cut 左佢個頭),先至俾佢發現,跟住仲拎出黎同我嘈。咁嗰陣時佢又唔可以扮唔知🤔

女人真係複雜 ...
有啲嘢....在唔適當時發生唔適當嘅事!可能你覺得無問題,但女人覺得大問題,女人心海底針,咁容易估計到就唔系叫女人心啦😅😜

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-3 23:16 發表 查看引用來源
開grouo 但得我一條女入😅😅😅爽死我
咁…爽。。死而無憾啦🤭🤭

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 12:07 發表 查看引用來源
拿...老實講我唔好大唔大J....只係要有個靚菇頭...高大...唔要太瘦...樣要順眼...最好個樣惡惡哋...大男人啲😂😂😂😂我都想揀大條粗J....可惜我下面唔爭氣....好難進入 ...
我唔知算冬菇頭呢?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 12:27 發表 查看引用來源
我諗都幾難,不過我冇話一定要屌,有時做下朋友都幾好,尤其靚女
多數都系吹水多

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-4 12:29 發表 查看引用來源
ching,show比常姐了解下咯
我上次出PO佢都有搭咀應該睇過

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 12:30 發表 查看引用來源
其實我係想夾住佢個頭捽或左右fing 打臉臉....😂😂😂快閃
點解要夾住佢呀

[quote]原帖由 失常少女 於 2021-5-4 12:32 發表 查看引用來源
我中意比男人騎住好過騎住男人😂😂😂騎住男人唔好玩....床上騎住又唔同..做下女皇 [/quote我中俾女人騎住,望住對奶揈下揈下好過引

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 12:33 發表 查看引用來源
大粒d 嘛
你喜歡睇到自己大粒啲?我反而喜細細粒俾我啜大佢

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 12:36 發表 查看引用來源
8字波騎住你...視覺係唔好睇...兼大肚腩...似大肚婆同你做愛😂😂
系咩....我好耐無和大肚婆做愛啦.....有另感覺....都好爽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆