上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
205  227.9k

屋企廚房貼住隔離屋廚房,試過聽到隔離屋煮飯聲時,大大力係廚房屌老婆, 屌到佢呱呱叫, 即時隔離屋靜咗無哂聲,相信係到偷聽緊.

自從係廚房屌過老婆後,依家佢間中都主動話要係廚房開佢波, 咁樣刺激D喎.

回覆 171# 啪啪聲大大聲 的帖子

夜晚就試過, 日頭唔夠胆

疫情關係多左叫外賣, 由於送外賣都係南亞人士, 所以同老婆講不如着我件藍球背心球衣, 上面真空下面剩係着住底褲係門口攞外賣借D意走光, 老婆初初唔肯,後來撩多佢幾次佢終於肯, 仲話幾刺激吓, 但只限比南亞佬睇港人免問怕鑑介喎.
最近玩過一次就係連底褲都唔比佢著, 剩係著件剛剛好遮住羅友嘅籃球背心係門口攞外賣, 仲要佢背住南亞佬弯低身放抵外賣, 背後春光比南亞佬睇哂, 當然全程我都在屋內睇住的, 一來可以確保安全, 二來又可以睇住南亞佬陰陰笑昅老婆, 真係正到不得了.

個衰婆自從玩過上下真空攞外賣後話好刺激,之後佢以後都係咁樣著攞外賣,而且仲帶埋口罩去攞外賣,仲話南亞佬都唔知佢係邊個,所以就唔怕尷尬。

引用:
原帖由 pineapple006 於 2021-5-3 10:27 發表 查看引用來源
那是一種情趣,有膽子就行了!
係架,佢話唔趁後生仲有小小吸引力玩吓,唔通老咗先玩咩,到時脫光都無人睇啦。

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-5-3 14:11 發表 查看引用來源

都係架... 帶左口罩無人知你係邊個。 可以玩得安心d。 宜家最驚係電話鏡頭。俾人影到,轉個頭全香港都知😱😱
佢帶咗口罩後玩得仲癲,突登係攞外賣一時彎前一時彎後,咁件背心咪扯高左露唒出黎,南亞佬望到眼都唔眨,老婆仲要扮唔知慢慢數錢比人,跟住老婆又扮嘢知道自己件扯高左,自己拉底小小,然後仲要同南亞佬講sorry, 話自己係屋企是比較隨便的,南亞佬收錢走後,我話個衰婆,個衰婆話唔可以扮乜都唔自己走光,要咁樣玩至得架。

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-3 15:04 發表 查看引用來源
其實會吾會好危險,d南亞佬好狠狼又成隻猛獸咁🤭
包住毛巾出來就太過特登露出,唔係咁好玩,亞嫂話要佢咁樣玩,話比人知佢係屋企不嬲都係咁著架,咁佢以後可以係攞外賣時慢慢比錢南亞佬,又可以畀南亞佬欣賞佢下面春光,滿足自己之餘,又可以滿足我呢D夫前目喎!

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-5-3 15:42 發表 查看引用來源

以前我都唔想比人睇蝕老婆,但佢生左兩件仲keep到好身型,真係唔怕比人睇,好似去船p咁,老婆整件3點色,見好多佬都o及住佢,返到屋企都大大力砌爆佢 ...
尋晚屌完老婆後, 問佢依家咁玩有乜嘢感覺, 佢話若果南亞佬生面口嘅就扮吓嘢拉低件背心遮遮掩掩咁,若果熟口熟面嘅就毫無保留比南亞佬昅, 佢話親依家身材仲見得下人就畀人欣賞吓無損失架, 仲話帶著口罩唔怕嘅, 佢話有時南亞佬仲讚佢著得好sexy, 佢就笑笑口話南亞佬咸濕成人昅佢, 實質個衰婆都唔知幾開心同埋暗示比南亞佬知佢唔介意比人昅.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 09:44 發表 查看引用來源
開心溝通互相了解👍
有 啲 ching 問老婆有無比对奶比南亞佬睇, 緊係有啦!我老婆佢淨係著住件大碼籃球背心,仲上下真空, 件背心胸口又低雞翼位又濶, 基本上佢弯低小小又或企側小小都會比南亞佬見到雙乳, 真係引死人.好彩我都係企係老婆後小小昅住,若果唔係真係驚佢畀人就地正法.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆