上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
205  228.0k

今日兩公婆同細佬及弟婦去清水灣游水, 都幾多女昅, 亞嫂自然緊係比人昅啱哂佢.

引用:
原帖由 65086514 於 2021-5-8 21:54 發表 查看引用來源
師兄有無昅埋一份呀
昅出面D女啦

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-8 22:10 發表 查看引用來源
俾人昅都唔拍返兩張相俾我地昅吓🤪😜😜
話左亞嫂著红色低胸比堅尼, 你哋無出去大清吸咩?

噚日玩得開心係亞嫂成日走光露點, 又成日請波餅比細佬食, 弟婦就黑哂面🤭

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-5-9 07:05 發表 查看引用來源
弟婦冇著Bikini,身材不夠好?
弟婦有著比堅尼, 身材都ok 架, 我都有昅佢, 不過佢無請我食波餅.

講咁耐你都係想屌亞嫂件半肥瘦义燒嗻!

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-9 07:39 發表 查看引用來源
肥水不流別人田,益自己友好又安全,我都叫左妹夫今日載我老虎去買嘢,母親節我又要返工,所以揾妹夫代勞,佢一口就答應
你又係唔係想屌亞嫂, 亞嫂身形又係幾好, 1.63m, 33c 27 34 , 120 lbs, 尋日著红色比堅尼, 你哋 FF 點樣屌亞嫂啦🤭🤭🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-9 07:52 發表 查看引用來源
師兄你猛叫人屌吖嫂,点幻想呀,相又冇得睇住幻想,我都叫做快閃過老婆張裸露大奶见樣照喎
你地成日講肥水不留別人田, 搞联歡等, 同南亞佬有分別嗎?最終都係想我比亞嫂你哋屌遮.
係論区講下可以, 真屌免喇.

引用:
原帖由 65086514 於 2021-5-9 07:22 發表 查看引用來源
師兄不如開心見誠同細佬講 ,玩聯歡啦唔駛偷偷摸摸啦
我都係諗住係度講係度散, 引人入性嘻嘻哈哈又一日, 不過有ching 黎個單刀直入, 駁唔到, 唯有散場.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-9 09:07 發表 查看引用來源
不好意思,我冇惡意,只系表明並無話要屌吖嫂的意思,我不代表其他人,但肯定分享系好事🤭
我語氣都重咗D, 各ching 見諒🙏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆