上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
205  227.9k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-11 13:07 發表 查看引用來源
無呀.....最長時有吋半....現在唔知系咪老咗....剩返6吋左右
呢度有好多兄弟可能連5时都無呀!仲係係度哂命.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-11 13:10 發表 查看引用來源
叫吖嫂評一評分🤭
佢噚晚又比南亞嚇親, 今晚比佢睇等佢定下驚先.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-11 13:18 發表 查看引用來源
夠用就得啦差困一吋半吋....唔系咁緊要
一寸長一寸強

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-11 14:04 發表 查看引用來源
d女人通常扮嘢,又要痕又要扮淑女
我老婆都幾似, 相要唔敢要之間

都話左唔好咁架啦, 呢度咁光會比人見到架

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-11 14:23 發表 查看引用來源
都叫左吾好射系入面啦,射左入去會出事架🤭
買件咁低胸比堅尼比我, 係沙灘成日走光比你 啲 fd 昅到呀!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-11 14:33 發表 查看引用來源
買件咁低胸比堅尼比我, 係沙灘成日走光比你 啲 fd 昅到呀!
其實亞嫂都唔知幾自豪, 有人欣賞佢之餘又滿足佢舖露出引.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-11 15:05 發表 查看引用來源

師兄有冇孖阿嫂去過天體村玩 ? 可以用毛巾圍住吓嗰種, 又可以徹底咁露.
未玩過, 疫情回穩才考慮. 師兄你是否玩過?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-11 16:28 發表 查看引用來源

玩過, 係正經嗰啲, 歐洲男女混桑拿都正㗎, 撞啱附近唔係公公婆婆而係後生啲就好睇啲..

泰國嘅經濟啲, 不過會多港人而且有間轉咗做普通酒店, 搵啱可以約埋玩集體露..   鳥. ...
是否一定要一對男女才接受報名?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-11 17:02 發表 查看引用來源

唔通師兄係男男 ?!

講笑....我唔係去過好多次 (因為好很貴), 報嗰啲好似一般酒店 book 咗到時到候 check in, 分別係入去要脫, 大型啲嘅會有沙灘, 隨時有嘢睇或者你哋嚟表演.

桑拿男女混嘅冇分更衣室, 簡 ...
我想問單男接唔接收? 若接受單男, 咁亞嫂就比你哋睇哂, 咁我睇边個呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆