上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
685  227.9k

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-5-15 02:08 發表 查看引用來源

三寶兄,上次小弟無緣睇唔到呀🙏🙏
擇日再放
琴晚趁隻乸返去外家食飯,特登又揾左妹夫,妹夫都覺得我好狠煩,我的不勝其煩終於令佢再次導出所有

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-14 17:42 發表 查看引用來源

真係冇眼福,之前冇嘢做喺度捕咗成粒幾鐘都冇嘢睇,啱啱有嘢做行開左,你就擺張正嘢上嚟…………😭
師兄吾系已睇過咩?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-15 07:03 發表 查看引用來源
擇日再放
琴晚趁隻乸返去外家食飯,特登又揾左妹夫,妹夫都覺得我好狠煩,我的不勝其煩終於令佢再次導出所有
呢條友連姐姐控,姨姨控巨乳控集結一身

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-5-15 08:22 發表 查看引用來源

寫多少少細節
都系揾左佢隊啤酒吹吹水,酒精系催化劑,飲多幾杯大家都系咁噴,佢話自己向來都系中意d成熟又善解人意姨姨,其實佢老婆即是我姨仔都系大佢一年,同大佢幾年甚至10年都有好幾個,呢個嗜好系潛伏左好耐,以前佢系外國讀書都系住系姑媽度,姑媽都系巨乳熟,條友話冇屌過姑媽,但經常有偷窺姑媽,幻想姑媽打非機就有🤭

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-5-15 08:24 發表 查看引用來源

有冇講最大屌過幾多歲?
大佢10多年左右

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-15 08:46 發表 查看引用來源
都系揾左佢隊啤酒吹吹水,酒精系催化劑,飲多幾杯大家都系咁噴,佢話自己向來都系中意d成熟又善解人意姨姨,其實佢老婆即是我姨仔都系大佢一年,同大佢幾年甚至10年都有好幾個,呢個嗜好系潛伏左好耐,以前佢系外國讀書都系住系姑 ...
最接近屌系有次姑媽飲大左,佢扶姑媽上床,姑媽基本上已醉左8成,佢幫姑媽除衫除褲後忍吾住,拎住碌嘢摩擦姑媽下面,又揸又啜姑媽隻奶,隊條j入去又怕姑媽醒,只系在姑媽隻鮑魚外圍搞,搞到射系姑媽身上🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-15 08:35 發表 查看引用來源
又去揾妹夫止痕🤭
想知佢同我隻乸玩左乜啫

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-5-15 09:03 發表 查看引用來源

一定想知。。。

由期點樣試探, 點樣開頭。。。
佢都系講到一忽忽,可能飲左酒,我又聽到一舊舊,飲下飲下都飲左好多,只可以話整合吾到完整,点開頭就早在船河開始,一疋布咁長,都吾知点講

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-5-15 09:25 發表 查看引用來源

是呀!好想知玩左乜
狗仔女上,床邊半邊燒脾,仲有佢幫我隻乸乃左好耐,佢至愛服侍熟女,聽講前奏都成粒鐘

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-15 09:32 發表 查看引用來源
狗仔女上,床邊半邊燒脾,仲有佢幫我隻乸乃左好耐,佢至愛服侍熟女,聽講前奏都成粒鐘
又愛大八字奶,多毛閪甚至雜草叢生佢都ok

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆