上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  226.8k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-29 17:47 發表 查看引用來源
好多人妻生過,個身形無咩變陰道都 無鬆弛😊😊我都遇過一個生過嘅人妻...個窿好窄👍👍
小弟才疏學淺,十幾年來淨係屌個老婆一個🙏

唔好介意,你淨係屌老婆,唔等如老婆淨係俾你屌,女人淫起上黎,淫到你唔信!
引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 17:48 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-4-29 17:58 發表 查看引用來源
唔好介意,你淨係屌老婆,唔等如老婆淨係俾你屌,女人淫起上黎,淫到你唔信!
你講嗰樣嘢我解清楚啦,因為佢係啱啱識我嗰陣時係一個瘋狂狀態,直至到結婚之後個瘋癲狀態減退左六至七成

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 17:48 發表 查看引用來源

無問題喎~個人喜好啫…開心就得啦🤭🤭😊😊

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-29 18:04 發表 查看引用來源
無問題喎~個人喜好啫…開心就得啦🤭🤭😊😊
冇辦法一直沉醉於老婆嘅身材,同埋係調教佢嘅方面

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 18:06 發表 查看引用來源

冇辦法一直沉醉於老婆嘅身材,同埋係調教佢嘅方面
系呀....亞嫂身形一定好省正,可否分享下呢😜😜

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-29 18:44 發表 查看引用來源
系呀....亞嫂身形一定好省正,可否分享下呢😜😜
😂😂😂😂😂
唔係度分享啦

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 19:06 發表 查看引用來源

😂😂😂😂😂
唔係度分享啦
其實你較為適合婚後生活區

https://ladies.discuss.com.hk/forumdisplay.php?fid=465

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-4-29 19:20 發表 查看引用來源

其實你較為適合婚後生活區

https://ladies.discuss.com.hk/forumdisplay.php?fid=465
我都係傾緊鹹濕野,點解我唔可以喺度傾😂😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 14:57 發表 查看引用來源
一來啦,二來見到佢哋嗰對波變晒形,肚皮有變得好樣衰。點同自己老婆比
生完仔一定會差啲㗎啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆