上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  226.9k

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-29 22:32 發表 查看引用來源

都唔知恭喜你好定登你慘。不過添丁一定係喜事。
恭喜晒
哈哈,多謝你先

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-4-29 22:25 發表 查看引用來源

都唔係架師兄,我老婆生左兩個,依家身材仲fit過好多後生女,至於你話肚紋,其實大肚既時間有搽野,我老婆都無肚紋架,搞到依家搞多左出事啦,年尾迎接第3個....... ...
我係呢我老婆同埋佢哋啲八婆friend個whatapps 群組度,交換左肚皮嘅相,我老婆俾我睇,所以我先知道佢地個肚皮比較樣衰(個群組講明係可以俾群組成員的老公睇)

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 22:47 發表 查看引用來源

我係呢我老婆同埋佢哋啲八婆friend個whatapps 群組度,交換左肚皮嘅相,我老婆俾我睇,所以我先知道佢地個肚皮比較樣衰(個群組講明係可以俾群組成員的老公睇) ...
遲啲可能會有其他野睇... 😂😂

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-4-29 22:47 發表 查看引用來源

哈哈,多謝你先
又要多個4百萬。 辛苦晒

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 22:47 發表 查看引用來源

我係呢我老婆同埋佢哋啲八婆friend個whatapps 群組度,交換左肚皮嘅相,我老婆俾我睇,所以我先知道佢地個肚皮比較樣衰(個群組講明係可以俾群組成員的老公睇) ...
如果你睇過就無計啦,始終生完保養得好既真係唔多囉,好多都肥左勁多

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-29 22:49 發表 查看引用來源

遲啲可能會有其他野睇... 😂😂
一年得果四次,交行貨算把啦

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-4-29 22:50 發表 查看引用來源

如果你睇過就無計啦,始終生完保養得好既真係唔多囉,好多都肥左勁多
咁c兄兩公婆一定比較後生。有心有力。
早生好過遲生係真架。

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-29 22:54 發表 查看引用來源

早生好過遲生係真架。
師兄你估錯了,我地姐弟戀,我老婆已過40啦

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-4-29 22:55 發表 查看引用來源

如果過左40仲可以引到c師晚晚啪呀嫂,咁呀嫂一定仲好正

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-29 22:54 發表 查看引用來源

早生好過遲生係真架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆