上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  227.5k

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-29 23:04 發表 查看引用來源

如果過左40仲可以引到c師晚晚啪呀嫂,咁呀嫂一定仲好正
講真,功夫一流不特止,生完2個身材都無走樣果下抵死嘛

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-4-29 22:01 發表 查看引用來源

好奇怪喎,係呢個討論區好多老公都話老婆唔肯同佢做, 極少極少聽到女人話老公唔肯同佢做。
因為...在生物世界,雄性是負責爭取把自己的基因 遺傳至下一代,所以男人是特別鹹濕...囉😅😅

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-4-29 22:55 發表 查看引用來源

師兄你估錯了,我地姐弟戀,我老婆已過40啦
我有位女性同事剛剛生第二個,今年40,3年抱兩😜😜

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-30 07:02 發表 查看引用來源
因為...在生物世界,雄性是負責爭取把自己的基因 遺傳至下一代,所以男人是特別鹹濕...囉😅😅
但我識得有D fd 真係對住老婆起唔到頭。

[唔係嘩…佢系咪有病呀?quote]原帖由 cc19880910 於 2021-4-30 07:25 發表 查看引用來源

但我識得有D fd 真係對住老婆起唔到頭。 [/quote]

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-30 07:30 發表 查看引用來源
[唔係嘩…佢系咪有病呀?quote]原帖由 cc19880910 於 2021-4-30 07:25 發表 查看引用來源

但我識得有D fd 真係對住老婆起唔到頭。
... [/quote]
佢哋話工作壓力大,加上老婆太惡及走樣😂

有啲人妻生完都 keep fit保養都食得過
有啲完全唔理。放棄人生
引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-29 21:29 發表 查看引用來源

生完仔一定會差啲㗎啦

引用:
原帖由 88yes 於 2021-4-30 10:01 發表 查看引用來源
有啲人妻生完都 keep fit保養都食得過
有啲完全唔理。放棄人生

我老婆睇完佢啲八婆friend生完之後嘅身材(當然講緊係全裸)。佢話一定唔會生(正合我意)

生唔生身才都會走樣,其實睇你有冇心去keep

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-30 10:27 發表 查看引用來源
生唔生身才都會走樣,其實睇你有冇心去keep
你唔明白㗎啦,我老婆冇好生過,就算冇乜點keep,都好過佢生左嘅嗰啲friend(例如對波會the晒、肚皮勁樣衰)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆