上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  227.5k

回覆 140# cc19880910 的帖子

可能你老婆啲friend真係放棄果班,而你又淨係見過佢地,所以先有咁嘅結論,不如你睇吓coffee同阿嬌嘅比較

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-30 10:41 發表 查看引用來源
可能你老婆啲friend真係放棄果班,而你又淨係見過佢地,所以先有咁嘅結論,不如你睇吓coffee同阿嬌嘅比較
有陣時都好難做到,第一起碼要經濟上面有返咁上下,先至有能力keep到

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-4-29 22:25 發表 查看引用來源

都唔係架師兄,我老婆生左兩個,依家身材仲fit過好多後生女,至於你話肚紋,其實大肚既時間有搽野,我老婆都無肚紋架,搞到依家搞多左出事啦,年尾迎接第3個....... ...
恭喜曬師兄! 以前家計會有個廣告話一個嬌,兩個妙,三個斷擔挑,希望師兄唔會真係斷擔挑。

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-4-29 22:50 發表 查看引用來源

如果你睇過就無計啦,始終生完保養得好既真係唔多囉,好多都肥左勁多
有錢人注重身型生完會去keep fit,普通人生完又要湊仔邊有咁多時間去keep fit。

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-4-29 22:55 發表 查看引用來源

師兄你估錯了,我地姐弟戀,我老婆已過40啦
真係估你唔到,老婆40都仲要生。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-30 10:31 發表 查看引用來源

你唔明白㗎啦,我老婆冇好生過,就算冇乜點keep,都好過佢生左嘅嗰啲friend(例如對波會the晒、肚皮勁樣衰)
完全認同,波the到肚池,肚皮打哂摺,所以呢度個徐娘話自己40+真系令人難以置信
利申:自己老婆唔想屌,唔介意比人執手尾

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-30 07:25 發表 查看引用來源

但我識得有D fd 真係對住老婆起唔到頭。
男人就係咁樣,永遠都要搵啲後生,靚,身材好。

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-4-30 11:38 發表 查看引用來源
完全認同,波the到肚池,肚皮打哂摺,所以呢度個徐娘話自己40+真系令人難以置信
利申:自己老婆唔想屌,唔介意比人執手尾
唔保養既c奶係咁架唔
你隻老虎就睇下有沒有馴獸師,用條大皮鞭馴服佢

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-30 07:33 發表 查看引用來源
...
佢哋話工作壓力大,加上老婆太惡及走樣😂 [/quote]如果女人惡,咁。。。真係唔想屌佢🤭🤭😅😅

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-30 10:31 發表 查看引用來源

你唔明白㗎啦,我老婆冇好生過,就算冇乜點keep,都好過佢生左嘅嗰啲friend(例如對波會the晒、肚皮勁樣衰)
無生過係易d keep。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆