上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  227.5k

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-30 12:02 發表 查看引用來源

無生過係易d keep。
所以逢親有聚會,佢八婆friend啲老公多數都會𥄫下我老婆(雖然我老婆去親呢啲聚會都着得好密實)

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-4-30 11:38 發表 查看引用來源
完全認同,波the到肚池,肚皮打哂摺,所以呢度個徐娘話自己40+真系令人難以置信
利申:自己老婆唔想屌,唔介意比人執手尾
唔怪得師兄話徐娘掂啦,咁你有冇推薦你老婆比其他師兄先🤭

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-30 12:04 發表 查看引用來源

所以逢親有聚會,佢八婆friend啲老公多數都會𥄫下我老婆(雖然我老婆去親呢啲聚會都着得好密實)
咁我哋有冇眼福啫?

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-30 12:06 發表 查看引用來源
唔怪得師兄話徐娘掂啦,咁你有冇推薦你老婆比其他師兄先🤭
徐姑娘唔掂就唔會螞蟻嬲蜜糖

屋企廚房貼住隔離屋廚房,試過聽到隔離屋煮飯聲時,大大力係廚房屌老婆, 屌到佢呱呱叫, 即時隔離屋靜咗無哂聲,相信係到偷聽緊.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-4-30 14:53 發表 查看引用來源
屋企廚房貼住隔離屋廚房,試過聽到隔離屋煮飯聲時,大大力係廚房屌老婆, 屌到佢呱呱叫, 即時隔離屋靜咗無哂聲,相信係到偷聽緊.
試過喺華威酒店打開露台隻窗門,之後係張床到扑嘢,老婆嗌得好大聲,應該隔離會聽得好清楚(因為我哋聽到有個男人喺露台度)

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-30 15:19 發表 查看引用來源

試過喺華威酒店打開露台隻窗門,之後係張床到扑嘢,老婆嗌得好大聲,應該隔離會聽得好清楚(因為我哋聽到有個男人喺露台度)
行出露台爽歪歪

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-30 16:40 發表 查看引用來源

行出露台爽歪歪
我哋冇行出露台,亦都計個角度,就算隔離行出露台正常情況下都唔會望到我哋,除非佢將個頭嗌近我哋露台

自從係廚房屌過老婆後,依家佢間中都主動話要係廚房開佢波, 咁樣刺激D喎.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-4-30 17:01 發表 查看引用來源
自從係廚房屌過老婆後,依家佢間中都主動話要係廚房開佢波, 咁樣刺激D喎.
轉一轉場地係好玩d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆