上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  227.5k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-4-30 17:01 發表 查看引用來源
自從係廚房屌過老婆後,依家佢間中都主動話要係廚房開佢波, 咁樣刺激D喎.
反而我老婆鍾意喺酒店房落地玻璃表演多啲

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-30 17:03 發表 查看引用來源

有次行過間酒店見到有對表演緊,唔知會唔會係你哋呢

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-30 17:03 發表
我在屋企都試過同老婆息咗燈打開窗簾在面向窗外狗仔式屌過

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-30 17:09 發表 查看引用來源
啱啱搬屋嗰陣,頭一日咩嘢窗簾都未裝,熄晒燈喺房度搞嘢,唔知對面有冇人睇到

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-30 17:13 發表 查看引用來源

啱啱搬屋嗰陣,頭一日咩嘢窗簾都未裝,熄晒燈喺房度搞嘢,唔知對面有冇人睇到
如果熄咗燈我,諗....離開咗窗應該睇唔到!我在窗邊對面應該見到影,睇唔到個樣🤭在窗一邊望住外面燈光和人...一邊屌閪🥰有刺激😜

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-4-30 11:37 發表 查看引用來源

真係估你唔到,老婆40都仲要生。
想唔要,book哂做終止,但最後過唔到要放棄小生命。。。

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-4-30 17:56 發表 查看引用來源

唔好咁做,都係你哋兩個人嘅結晶品。 有冇諗過去做結紮手術,之後可以玩得開心又放心。

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-4-30 17:56 發表 查看引用來源

梗係要啦。。。做人有因有果...呀!始終都是一生命🙏

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-30 17:09 發表 查看引用來源
我同老婆經常性都係夜晚熄咗燈開埋窗一齊做,有狗仔式、有女上男下、有男上女下, 最緊要自己玩得開心,話之對面有冇人望到。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-4-30 18:09 發表 查看引用來源

我同老婆經常性都係夜晚熄咗燈開埋窗一齊做,有狗仔式、有女上男下、有男上女下, 最緊要自己玩得開心,話之對面有冇人望到。
這個當然啦…😜😜👍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆