上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  227.9k

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-5-7 19:39 發表 查看引用來源

唔好話我馬後炮,南亞仔都認咗佢哋喺自己啲群組度係咁講,都知佢哋呢班係鹹濕仔。正所謂有得食唔食,罪大惡極。你覺得如果阿嫂俾佢哋食咗之後,除咗唱通街之外,肯定會個個排着隊,隊呀嫂。最難得係,師兄同呀嫂都咁大方。 ...
多謝師兄關心, 我會同亞嫂講話唔可以比呢D愛雜交外賣南亞佬屌, 平時上黎送外賣吹吓水笑下就得.🙏🙏🙏

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-7 20:21 發表 查看引用來源
多謝師兄關心, 我會同亞嫂講話唔可以比呢D愛雜交外賣南亞佬屌, 平時上黎送外賣吹吓水笑下就得.🙏🙏🙏
冷靜頭腦。。。小心行事😊

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-7 07:59 發表 查看引用來源

ching 食咗咁多好嘢,真係食家。
人大左先知原來食姐姐真係好正,不枉我小學已經對大一兩年果d同學FF

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-7 20:32 發表 查看引用來源
冷靜頭腦。。。小心行事😊
頭先同亞嫂一齊睇左討論區各師兄師姐留言, 你哋講好過我講啦, 睇完後佢話乜D南亞咁鍾意 雜交 有窿就入咁污糟架,噚晚仲比個南亞肥佬摸過哂全身添, 即刻捉咗我入廁所叫我幫佢洗返乾淨至得😍😍😍

回覆 1784# cheapcheap123 的帖子

師兄有冇幫阿嫂洗白白?之後返上床大戰?有冇玩蒙眼呢?

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-7 19:16 發表 查看引用來源
同我一樣!😁😁😁
女人系要淫辱,尊重吾洗系床上🤭

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-5-7 20:47 發表 查看引用來源

人大左先知原來食姐姐真係好正,不枉我小學已經對大一兩年果d同學FF
有冇食過ee?ee都好好玩🤭

引用:
原帖由 徐良半露 於 2021-5-7 18:53 發表 查看引用來源
補充番
如果比南亞屌,最好就系唔好係低下層嗰班,風險會大,佢地性慾強會玩多p雜交,當然同嗰d有文化啲就無風險,當然唔係一定,總之要識得揀,同埋最好前奏多留意佢下體有否異樣同異味🤷‍♀️
講完,執生喇。。。🤦‍♀️ ...
徐娘咁有經驗就話色揀,吾色揀的話比條雜交南亞撚屌左,會好多手尾😱

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-5-7 21:30 發表 查看引用來源
師兄有冇幫阿嫂洗白白?之後返上床大戰?有冇玩蒙眼呢?
同亞嫂黎左個鴛鴦浴,跟住打開窗簾大戰,全程都係亞嫂擺動蛇腰騎住我, 中出埋, 跟住亞嫂再黎個事後簫, 含到乾乾淨淨仲吞埋, 我就全程瞓係床度爽YY😍😍😍

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-7 21:40 發表 查看引用來源
同亞嫂黎左個鴛鴦浴,跟住打開窗簾大戰,全程都係亞嫂擺動蛇腰騎住我, 中出埋, 跟住亞嫂再黎個事後簫, 含到乾乾淨淨仲吞埋, 我就全程瞓係床度爽YY😍😍😍 ...
皇帝式享受,男人夢未以求🤩🤩🤩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆