上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  226.9k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-7 08:21 PM 發表 查看引用來源
多謝師兄關心, 我會同亞嫂講話唔可以比呢D愛雜交外賣南亞佬屌, 平時上黎送外賣吹吓水笑下就得.🙏🙏🙏
眼見ching呢個故仔,最大最大既缺點,就系比人知道自己住址,首先,班南亞仔圍内已經知呢個地址,系有一個甘放盪既丫嫂,呢個已系一個埋服一個重大危機,因已比D南亞仔知道哂!陰謀論黎講,上次丫嫂竟然可以裸體送南亞仔去電梯,你就話當時得一個南亞仔,如果出乜事,你可能應付到既,但……你要清楚知道,你地地址已經比班南亞仔清楚哂系有件好野,(因丫嫂已經做出D越軌挑逗行為)如果佢地要處心積累呢傷害你地,你地基本系随時比人任人魚肉,例如你鬼知下次送外賣系咪只得一個丫?我相信班南亞仔圍内一定會吹水,話丫嫂已經系玩到甘啦,你估其他聽到既南亞仔會點諗呢?如果從好嗰方面諗,班南亞仔咪當飯後吹水,或講下你(摸你丫嫂個南亞仔)就好啦,甘正既都比你遇到!希望下次可以送外賣比你地!但…………如果向壞嗰方面諗呢?首先班南亞仔會諗計點屌到你老婆先,尤其知個老公系放肆比老婆玩到甘,班南亞仔圍内吹下吹下,就會去實行架啦,人多左,吹大左,色胆就更大左!如果圍内里面有D醒既南亞仔,甘ching你地就好危險啦!或者甘講,如果班南亞仔系已經有計劃加害你地,可能有機會發生以下劇情,首先,送外賣五止一個,(但當然比你見到既系只得一個,加上你地本身已冇乜防範呢D外賣仔),其他人埋伏系梯間,當你地仍然開門接外賣,丫嫂仍然挑逗緊人地個時,埋伏既南亞仔冲過黎入屋,之後可發生既事就太多啦,例如強姦,傷人,入屋行劫,非法禁錮,如你地二公婆反抗,悲劇可能更會發生到無法想像既地步!
要玩刺激遊戲,系可以玩,但起碼知對手系乜先丫!
語言不通,背景不知,身份不明,加上反而你地連地址都比人知埋,ching你諗深D,甘玩法系咪好危險呢?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-8 08:19 AM 發表 查看引用來源
個森林咁大,怕乜呢?
女去女還在,留返多d精力調教老虎,師兄有冇興趣食肥肉?🤭
丫嫂五系好肥咋!😁

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-8 08:27 AM 發表 查看引用來源
不過我最中意食半肥瘦🤪🤪🥰🥰
甘我老婆岩五岩你胃口丫!🤭🤭🤭

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-8 13:35 發表 查看引用來源
眼見ching呢個故仔,最大最大既缺點,就系比人知道自己住址,首先,班南亞仔圍内已經知呢個地址,系有一個甘放盪既丫嫂,呢個已系一個埋服一個重大危機,因已比D南亞仔知道哂!陰謀論黎講,上次丫嫂竟然可以裸體送南亞仔去電梯,你就話當 ...
師兄见解好有理據,小心為上

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-8 13:26 發表 查看引用來源
靜待佳音😊😊
我地玩得保守d,圍內自己人,肥水不流別人田

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-8 01:44 PM 發表 查看引用來源
系丫,起碼玩得安全D,先可長玩長有架!😊😊

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-8 01:44 PM 發表 查看引用來源
我都约左呢度D ching見下面先,計劃一下點聯誼丫!😁😁😁

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-8 13:45 發表 查看引用來源
系丫,起碼玩得安全D,先可長玩長有架!😊😊
可控氾圍,玩得放心又安全

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-8 13:35 發表 查看引用來源
眼見ching呢個故仔,最大最大既缺點,就系比人知道自己住址,首先,班南亞仔圍内已經知呢個地址,系有一個甘放盪既丫嫂,呢個已系一個埋服一個重大危機,因已比D南亞仔知道哂!陰謀論黎講,上次丫嫂竟然可以裸體送南亞仔去電梯,你就話當 ...
多謝brandy888師兄嘅千字真言教悔, 本人獲益量多, 放心本人會小心架, 另會通知座頭若有南亞送外賣到本人單位一定是假單, 即時趕佢走, 若唔走報警便可.多謝各位師兄關心🙏🙏🙏

依家我同亞嫂係大清遊水, 附近嘅師兄可以揾下边個係亞嫂, 佢著紅色比堅尼, 你揾到亞嫂我哋都唔會認架😜🤪😝😝😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆