上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  227.0k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-8 02:26 PM 發表 查看引用來源

多謝brandy888師兄嘅千字真言教悔, 本人獲益量多, 放心本人會小心架, 另會通知座頭若有南亞送外賣到本人單位一定是假單, 即時趕佢走, 若唔走報警便可.多謝各位師兄關心🙏🙏🙏 ...
系丫,我住元朗,成日見D南亞仔,我都叫我老婆小心呢D人,呢D人冇性架😂😂

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-8 02:32 PM 發表 查看引用來源
依家我同亞嫂係大清遊水, 附近嘅師兄可以揾下边個係亞嫂, 佢著紅色比堅尼, 你揾到亞嫂我哋都唔會認架😜🤪😝😝😝
我都諗住甘玩,比D ching見下我老婆真身!🤭🤭🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-8 02:04 PM 發表 查看引用來源
可控氾圍,玩得放心又安全
呢層系最緊要丫,呢個世界乜人都有,尤其糸玩呢D,更加小心為上!😊

最好就係選擇自已親戚玩,起碼防止俾人 『𡁻元唱 』曾經跟一對長輩玩換妻,那份罪惡感相當刺激
引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-8 13:45 發表 查看引用來源
系丫,起碼玩得安全D,先可長玩長有架!😊😊

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-8 02:26 PM 發表 查看引用來源

多謝brandy888師兄嘅千字真言教悔, 本人獲益量多, 放心本人會小心架, 另會通知座頭若有南亞送外賣到本人單位一定是假單, 即時趕佢走, 若唔走報警便可.多謝各位師兄關心🙏🙏🙏 ...
五洗甘客氣,只系我眼見已超出ching你可控制之内,甘會好危險架!尤其呢D南亞人,佢地自己人交流,用佢地語言,你又聽五明,鬼知佢地成班人對住你講乜丫,同你笑住口甘講,可能系對住佢D同鄉,話一陣點打劫你,你仲on 9 9甘同人一路吹水,甘死得啦!

引用:
原帖由 65086514 於 2021-5-8 02:47 PM 發表 查看引用來源
最好就係選擇自已親戚玩,起碼防止俾人 『𡁻元唱 』曾經跟一對長輩玩換妻,那份罪惡感相當刺激
親戚仲有道德底線,好多夫妻未必肯制

引用:

只系大家都系同路人,希望ching可刺激之余,又玩得安心而已!🤝

後生既年代 ,一定難以忍受帶帽既事寶但人到中年反而,可以在受控既範圍內既派帽
那位女長輩,當件的內衣用來乎俾我,用過晒來打空鎗
引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-8 14:56 發表 查看引用來源
親戚仲有道德底線,好多夫妻未必肯制

回覆 1821# 煎熬三寶 的帖子

西。。。。九龍?咁巧合?

回覆 1827# infantry 的帖子

衹怕搭上之後,甩不了身才真!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆