上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  227.0k

噚日玩得開心係亞嫂成日走光露點, 又成日請波餅比細佬食, 弟婦就黑哂面🤭

回覆 1861# cheapcheap123 的帖子

弟婦冇著Bikini,身材不夠好?

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-5-9 07:05 發表 查看引用來源
弟婦有著比堅尼, 身材都ok 架, 我都有昅佢, 不過佢無請我食波餅.

師兄不如開心見誠同細佬講 ,玩聯歡啦唔駛偷偷摸摸啦
引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-9 07:19 發表 查看引用來源

弟婦有著比堅尼, 身材都ok 架, 我都有昅佢, 不過佢無請我食波餅.

講咁耐你都係想屌亞嫂件半肥瘦义燒嗻!

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-5-9 07:05 發表 查看引用來源
師兄今日返工?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-9 07:01 發表 查看引用來源
噚日玩得開心係亞嫂成日走光露點, 又成日請波餅比細佬食, 弟婦就黑哂面🤭
師兄轉換叫老婆同你細佬玩?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-9 07:36 發表 查看引用來源
師兄轉換叫老婆同你細佬玩?
肥水不流別人田,益自己友好又安全,我都叫左妹夫今日載我老虎去買嘢,母親節我又要返工,所以揾妹夫代勞,佢一口就答應

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-9 07:39 發表 查看引用來源
肥水不流別人田,益自己友好又安全,我都叫左妹夫今日載我老虎去買嘢,母親節我又要返工,所以揾妹夫代勞,佢一口就答應
我直頭叫妹夫上去我度接我老虎,老虎通常放假都瞓到好晏,分分鐘上度去㩒鐘,老虎都仲系著住件喱士睡衣真空去開門,期待的畫面分分鐘會出現🤭☺☺

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-9 07:39 發表 查看引用來源
你又係唔係想屌亞嫂, 亞嫂身形又係幾好, 1.63m, 33c 27 34 , 120 lbs, 尋日著红色比堅尼, 你哋 FF 點樣屌亞嫂啦🤭🤭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆