上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  227.0k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-9 07:44 發表 查看引用來源

你又係唔係想屌亞嫂, 亞嫂身形又係幾好, 1.63m, 33c 27 34 , 120 lbs, 尋日著红色比堅尼, 你哋 FF 點樣屌亞嫂啦🤭🤭🤭
師兄你猛叫人屌吖嫂,点幻想呀,相又冇得睇住幻想,我都叫做快閃過老婆張裸露大奶见樣照喎

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-9 07:52 發表 查看引用來源
師兄你猛叫人屌吖嫂,点幻想呀,相又冇得睇住幻想,我都叫做快閃過老婆張裸露大奶见樣照喎
你地成日講肥水不留別人田, 搞联歡等, 同南亞佬有分別嗎?最終都係想我比亞嫂你哋屌遮.
係論区講下可以, 真屌免喇.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-9 08:05 發表 查看引用來源
你地成日講肥水不留別人田, 搞联歡等, 同南亞佬有分別嗎?最終都係想我比亞嫂你哋屌遮.
係論区講下可以, 真屌免喇.
呢度吹有幾多會真系屌到,大家心照,我都吾會呢度招募人屌老虎,系都圍內自己友玩,又實際又安全,呢度大家都系吹水,我都冇諗住呢度屌到人妻,鳩吹完就散🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-9 08:09 發表 查看引用來源
呢度吹有幾多會真系屌到,大家心照,我都吾會呢度招募人屌老虎,系都圍內自己友玩,又實際又安全,呢度大家都系吹水,我都冇諗住呢度屌到人妻,鳩吹完就散🤭 ...
哈哈 呢d 野就好似粒紅色乳頭 可偶不可求.
呢到只係用嚟攝時間

引用:
原帖由 65086514 於 2021-5-9 07:22 發表 查看引用來源
師兄不如開心見誠同細佬講 ,玩聯歡啦唔駛偷偷摸摸啦
我都係諗住係度講係度散, 引人入性嘻嘻哈哈又一日, 不過有ching 黎個單刀直入, 駁唔到, 唯有散場.

些牙嘢都係出於自願, 大家消閒作樂, 立夏咗幾日確係慶咗啲, 希望唔好太過影響各師兄師姐情緒.

或者淋個凍水降吓溫呢...

回覆 1866# 煎熬三寶 的帖子

今日休息,不用返了。。。

回覆 1876# 艾拉傑 的帖子

師兄,多謝分享!身材很好!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-9 08:31 發表 查看引用來源

我都係諗住係度講係度散, 引人入性嘻嘻哈哈又一日, 不過有ching 黎個單刀直入, 駁唔到, 唯有散場.
不好意思,我冇惡意,只系表明並無話要屌吖嫂的意思,我不代表其他人,但肯定分享系好事🤭

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-5-9 08:57 發表 查看引用來源
今日休息,不用返了。。。
老虎咁啱話去圓方購物

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆