上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  227.0k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-9 09:54 發表 查看引用來源
圍喂喂,吾洗認真住,搭上都系友誼波,各自有家庭,會識路就ok
其實吖妹夫都好醒,佢叫我可以將條匙攝系地氈底,佢早到就自己開門入去坐下先,真系醒到冇朋友

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-9 09:57 發表 查看引用來源
佢哋強佔亞嫂就唔太可能, 但上親嚟都同亞嫂嘻嘻哈哈, 似係想撩慶亞嫂,等亞嫂開心自願落搭私下開波我就信會有, 佢哋都想有個長期sp 玩下架嘛.  點會斷自己米路之餘, 分分鐘拉埋仲on9. ...
d南亞佬一定已廣傳左比同鄉,佢地一定爭取送外賣到你家,揸揸摸摸冇問題,強行非法闖入佢地都未必敢,不過都要照顧住吖嫂,吾好比佢有不必要冒險

回覆 1891# 煎熬三寶 的帖子

妹夫-定有所企圖wo。

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-9 09:58 發表 查看引用來源
其實吖妹夫都好醒,佢叫我可以將條匙攝系地氈底,佢早到就自己開門入去坐下先,真系醒到冇朋友
隨時係亞嫂入廁所梳洗時, 妹夫入咗黎都唔知, 沖涼後全裸行返出黎比......🤭🤭🤭🤭🤭

回覆 1890# cheapcheap123 的帖子

師兄自己去處理及安排了。

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-9 10:02 發表 查看引用來源
d南亞佬一定已廣傳左比同鄉,佢地一定爭取送外賣到你家,揸揸摸摸冇問題,強行非法闖入佢地都未必敢,不過都要照顧住吖嫂,吾好比佢有不必要冒險 ...
唔係成日叫外賣, 而且亞嫂話間中先出去攞外賣, 其他時間都係我攞, 吊下佢哋引, 亞嫂話咁下次到佢親自開門先好玩.🤭🤭🤭

回覆 1896# cheapcheap123 的帖子

阿嫂小心引火自焚。。。

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-5-9 10:16 發表 查看引用來源
阿嫂小心引火自焚。。。
佢閪痕私下揾南亞搞都無辦法架

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-9 10:19 發表 查看引用來源
應該不會的。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-9 10:19 發表 查看引用來源
又未必會掛,就算痕到🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆