上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  226.6k

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 17:12 發表 查看引用來源

你同老婆有玩過,有冇野可以分享下
我係你師弟咋 不過我覺得呢個方法可行

回覆 11# c_for_car 的帖子

首先屋企唔可以咁玩,我同老婆又好少去酒店,所以唔係咁易實行

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 17:28 發表 查看引用來源
酒店有可能 佢去冲涼時放人入黎

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 05:28 PM 發表 查看引用來源
甘比較難D丫,或者可試下野外丫,我試過玩過,我先入殘廁,之後個老公蒙老婆眼入黎,先睇佢老婆吹,之後再睇住屌!當然我系全程冇發出過聲音丫!

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-4-26 05:34 PM 發表 查看引用來源
酒店有可能 佢去冲涼時放人入黎
有D酒店房係二間房中間有度門可自由出入,租哂二間房就ok丫!

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 03:54 PM 發表 查看引用來源
我有QQ,不過我地應該冇加過
ching可加我qq丫,我又分享大家老婆比大家欣賞下丫!😝

前題係老婆同我唔會無端端去酒店,所以佢一定唔肯,另外,街外太危險,唔會嘞

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 15:06 發表 查看引用來源
本人有淫妻意向多年,見呢度好多C兄弟都有淫妻癖,即管睇下有冇人有興趣開返個WeChat谷一齊分享下淫相、經驗、調教心得等等,各位淫夫、淫妻可以PM我,留低WeChat及簡單自介,入谷前先分享一張自拍淫相,偷相或者冇相以及單男想 ...
我呀我呀!想入淫妻谷一齊分享🙌🏻🙌🏻

回覆 18# ng320laser 的帖子

pm我留低V7交流下

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 05:45 PM 發表 查看引用來源
前題係老婆同我唔會無端端去酒店,所以佢一定唔肯,另外,街外太危險,唔會嘞
話特別日子,去酒店輕鬆一日丫,例如羅亞方舟,又可以睇海,就我所知,呢度D房間間有個露台仔,大家租隔離,可從露台入房架!🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆