上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  226.4k

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 15:06 發表 查看引用來源
本人有淫妻意向多年,見呢度好多C兄弟都有淫妻癖,即管睇下有冇人有興趣開返個WeChat谷一齊分享下淫相、經驗、調教心得等等,各位淫夫、淫妻可以PM我,留低WeChat及簡單自介,入谷前先分享一張自拍淫相,偷相或者冇相以及單男想 ...
我都想入group
但我冇咩野可以分享
希望可以入黎跟師兄師姐學習
謝謝

Ad  me plz

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 17:04 發表 查看引用來源
嘩!很久耐冇見喎,別來無恙
都係咁啦~成日食自己~

夫妻,淫妻,係最難的,
你單男,單夫,去溝女,溝C9,溝離婚婦,易好多。

我理想的夫妻玩法,
男先網上連絡,交换下相,比资料老婆選下,
男先出來T下,吃下飯,
夫妻出來吃下飯,未得都同餐廰不同枱見下,
去下卡拉OK或郊游下,
最後才去酒店或最好去旅游。

回覆 24# yjjjoe 的帖子

贊成👍師兄所講,一定要先了解一下對方,因現在太多騙子及沒良知的人

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-4-27 10:59 AM 發表 查看引用來源
夫妻,淫妻,係最難的,
你單男,單夫,去溝女,溝C9,溝離婚婦,易好多。

我理想的夫妻玩法,
男先網上連絡,交换下相,比资料老婆選下,
男先出來T下,吃下飯,
夫妻出來吃下飯,未得都同餐廰不同枱見下,
去下卡拉OK或郊游下,
最後才去酒店或最好 ...
甘流程差五多丫,不過通常系第一次玩冇乜經驗既夫妻,如玩開既夫妻,通常第一次見面見埋單男真人,之後飲杯野先,就上房架啦!😂😂

可能有啲人誤會咗或者唔係好明白,其實係想開谷搵啲淫妻癖嘅同好分享下心得

NTR来表示【寝取られ】(对象被人睡)、NTR来表示【寝取り】(睡了别人的对象)的用法,但并不常用,一般都是用“NTR”来直接表示【寝取られ】。  
  译成中文就是“被他人强占配偶或对象”、被别人戴绿帽,可以用在男性之间,也可以用在女性之间。跟一般三角关系不同的是,NTR的必须在发生性关系的场合才能使用。广义上的NTR也泛指对“自己喜欢的异性与他人发生性关系、自己却感到兴奋”的嗜好,或者持有这种嗜好的人,或者和这种嗜好有很深关系的表现和文化,是受虐倾向的一种。(注:由于NTR与戴绿帽同为侮辱性词汇,不建议在公共场合使用)

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-27 11:07 發表 查看引用來源
甘流程差五多丫,不過通常系第一次玩冇乜經驗既夫妻,如玩開既夫妻,通常第一次見面見埋單男真人,之後飲杯野先,就上房架啦!😂😂
香港女的出軌率一般調查是30-40%,
所以你要溝女,溝C9,真不算很難,
女要第一次見面就會攪有無?是有的,ONS就是了,
但女能ONS的,不如落Bar,落老蘭,有現貨睇,重可漫漫溝下,吾啱又没什麼的,點會同你玩得咁麻煩?
大家有無溝過人妻?女人出軌,一般都要較多溝通交流,絶小話識1,2天就攪。

男人有信心令女一見就攪的,亦很小咁做,單做愛,其實真不好玩,單做愛不如花些錢,找雞找鴨啦,聊下溝下的過程,比攪嘢好好多。

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-4-27 12:58 PM 發表 查看引用來源

香港女的出軌率一般調查是30-40%,
所以你要溝女,溝C9,真不算很難,
女要第一次見面就會攪有無?是有的,ONS就是了,
但女能ONS的,不如落Bar,落老蘭,有現貨睇,重可漫漫溝下,吾啱又没什麼的,點會同你玩得咁麻煩?
大家有無溝過人妻?女人 ...
系丫,溝人妻滿足感特別强,正如好多男人中意屌人老婆甘,一來冇乜手尾跟,二來人妻既然可以同你玩,証明有呢方面需求,而且技巧特別好,三來在双方中,刺激感特別強(因大家系偷食中),第四就系既然大家肯玩,双方既征服感同佔有慾,呢方面會令双方感覺更刺激!

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-27 13:05 發表 查看引用來源
系丫,溝人妻滿足感特別强,正如好多男人中意屌人老婆甘,一來冇乜手尾跟,二來人妻既然可以同你玩,証明有呢方面需求,而且技巧特別好,三來在双方中,刺激感特別強(因大家系偷食中),第四就系既然大家肯玩,双方既征服感同佔有慾,呢方面會 ...
很同意師兄的說法,和人妻偷吃特別刺激。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆