上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  226.6k

引用:
原帖由 pineapple006 於 2021-4-27 14:55 發表 查看引用來源
很同意師兄的說法,和人妻偷吃特別刺激。
對屌其他女人冇咩興趣(除非老婆肯比其他人屌,老婆將呢個作為交換條件),真心想睇到老婆比其他人屌

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-26 20:11 發表 查看引用來源
話特別日子,去酒店輕鬆一日丫,例如羅亞方舟,又可以睇海,就我所知,呢度D房間間有個露台仔,大家租隔離,可從露台入房架!🤭
喺香港最刺激過一次係一間相連嘅房度,打開咗房與房之間嗰道門(唔知隔離有冇人),之後用狗仔式屌佢

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 15:05 發表 查看引用來源
對屌其他女人冇咩興趣(除非老婆肯比其他人屌,老婆將呢個作為交換條件),真心想睇到老婆比其他人屌
哈哈....師兄你系得嘅其實好多男人都有老婆俾人屌這個幻想,但是無法衝破道德思想....

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-27 15:23 發表 查看引用來源
哈哈....師兄你系得嘅其實好多男人都有老婆俾人屌這個幻想,但是無法衝破道德思想....
老婆曾經同我講過如果我肯屌其他女人,佢就應承我比其他人屌。但係我都唔知佢講真定講笑,唔敢再應佢

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 15:25 發表 查看引用來源

老婆曾經同我講過如果我肯屌其他女人,佢就應承我比其他人屌。但係我都唔知佢講真定講笑,唔敢再應佢
我覺得如果你想睇住佢俾人屌,你可以答佢好呀,但條件是你要在場睇住佢俾人屌,睇下佢有咩反應

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 15:25 發表 查看引用來源

成件事無冲突架,
揾對夫妻就可同步進行。

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-27 15:28 發表 查看引用來源
我覺得如果你想睇住佢俾人屌,你可以答佢好呀,但條件是你要在場睇住佢俾人屌,睇下佢有咩反應
其實我哋傾過呢個問題好多次,佢耐唔耐就會叫我屌其他人,一直冇應承佢嘅原因驚佢以為我唔愛佢

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-4-27 15:35 發表 查看引用來源

成件事無冲突架,
揾對夫妻就可同步進行。
你講就容易囉

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 15:37 發表 查看引用來源

其實我哋傾過呢個問題好多次,佢耐唔耐就會叫我屌其他人,一直冇應承佢嘅原因驚佢以為我唔愛佢
佢開得口試探你,你試返佢...你話其實我好想去屌其他女人架不過我咁愛你唔想做啲令你唔開心嘅事,睇吓佢點答你

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 15:37 發表 查看引用來源
你講就容易囉
肯定是難的,
但吾試做,咪齋想,重無意思,
你好似未有细佬,如是,
有埋细佬,頭5年至10年,
女人母性發作,你想都吾使想丫。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆