上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  226.7k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-4-28 10:47 發表 查看引用來源
佢個帖叫徐娘40心思思,幾日就已爆紅🤭
女性開帖容乜易爆紅,因為大部分活躍會員都係男性,難得有女性開帖,點會錯過機會

引用:
原帖由 ACA64 於 2021-4-28 20:25 發表 查看引用來源

女性開帖容乜易爆紅,因為大部分活躍會員都係男性,難得有女性開帖,點會錯過機會
正常不過,女性開帖一定大受歡迎

我都想入谷,但係個v7太耐無開凍結左。想開返又開唔到。 開個個新既又要驗證又煩。

btw, 其實呢度都咁靜啦,仲開谷個場咪仲小人. 不過大家諗下點搞旺返個場佢啦。

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-28 20:56 發表 查看引用來源
我都想入谷,但係個v7太耐無開凍結左。想開返又開唔到。 開個個新既又要驗證又煩。

btw, 其實呢度都咁靜啦,仲開谷個場咪仲小人. 不過大家諗下點搞旺返個場佢啦。 ...
仲用v7? 人人都telegram 啦

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-28 21:10 發表 查看引用來源

我都有tg group,不過就其他用v7嘅人啫

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-28 21:10 發表 查看引用來源

係... 不過裡面有d之前既‘志同道合’既朋友, 雖然唔係成日連繫。 但係有時傾吓近況,都幾好玩㗎

其實呢度嘅女性少之又少

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-29 11:22 發表 查看引用來源
其實呢度嘅女性少之又少
正常既... 始終唔係好多女女鐘意俾其他人知佢係淫底

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-29 12:00 發表 查看引用來源

正常既... 始終唔係好多女女鐘意俾其他人知佢係淫底
大部份都係。不過佢我所知女人係佢哋個女人friend面前係好大機會會講俾人聽佢自己啲淫野

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 12:09 發表 查看引用來源

大部份都係。不過佢我所知女人係佢哋個女人friend面前係好大機會會講俾人聽佢自己啲淫野
女女同女女講好多啦... 講吓自己條腸腸好唔好食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆