上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
184  226.7k

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 03:06 PM 發表 查看引用來源
本人有淫妻意向多年,見呢度好多C兄弟都有淫妻癖,即管睇下有冇人有興趣開返個WeChat谷一齊分享下淫相、經驗、調教心得等等,各位淫夫、淫妻可以PM我,留低WeChat及簡單自介,入谷前先分享一張自拍淫相,偷相或者冇相以及單男想 ...
最衰我只系qq方便丫,我系qq比過好多我老婆D淫相比呢度D ching睇過,但師兄我記得都好似分享過比你睇過丫!🤭🤭

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 05:28 PM 發表 查看引用來源
首先屋企唔可以咁玩,我同老婆又好少去酒店,所以唔係咁易實行
甘比較難D丫,或者可試下野外丫,我試過玩過,我先入殘廁,之後個老公蒙老婆眼入黎,先睇佢老婆吹,之後再睇住屌!當然我系全程冇發出過聲音丫!

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-4-26 05:34 PM 發表 查看引用來源
酒店有可能 佢去冲涼時放人入黎
有D酒店房係二間房中間有度門可自由出入,租哂二間房就ok丫!

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 03:54 PM 發表 查看引用來源
我有QQ,不過我地應該冇加過
ching可加我qq丫,我又分享大家老婆比大家欣賞下丫!😝

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 05:45 PM 發表 查看引用來源
前題係老婆同我唔會無端端去酒店,所以佢一定唔肯,另外,街外太危險,唔會嘞
話特別日子,去酒店輕鬆一日丫,例如羅亞方舟,又可以睇海,就我所知,呢度D房間間有個露台仔,大家租隔離,可從露台入房架!🤭

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-4-27 10:59 AM 發表 查看引用來源
夫妻,淫妻,係最難的,
你單男,單夫,去溝女,溝C9,溝離婚婦,易好多。

我理想的夫妻玩法,
男先網上連絡,交换下相,比资料老婆選下,
男先出來T下,吃下飯,
夫妻出來吃下飯,未得都同餐廰不同枱見下,
去下卡拉OK或郊游下,
最後才去酒店或最好 ...
甘流程差五多丫,不過通常系第一次玩冇乜經驗既夫妻,如玩開既夫妻,通常第一次見面見埋單男真人,之後飲杯野先,就上房架啦!😂😂

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-4-27 12:58 PM 發表 查看引用來源

香港女的出軌率一般調查是30-40%,
所以你要溝女,溝C9,真不算很難,
女要第一次見面就會攪有無?是有的,ONS就是了,
但女能ONS的,不如落Bar,落老蘭,有現貨睇,重可漫漫溝下,吾啱又没什麼的,點會同你玩得咁麻煩?
大家有無溝過人妻?女人 ...
系丫,溝人妻滿足感特別强,正如好多男人中意屌人老婆甘,一來冇乜手尾跟,二來人妻既然可以同你玩,証明有呢方面需求,而且技巧特別好,三來在双方中,刺激感特別強(因大家系偷食中),第四就系既然大家肯玩,双方既征服感同佔有慾,呢方面會令双方感覺更刺激!

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-4-30 11:38 AM 發表 查看引用來源
完全認同,波the到肚池,肚皮打哂摺,所以呢度個徐娘話自己40+真系令人難以置信
利申:自己老婆唔想屌,唔介意比人執手尾
哈哈,有機會揾ching你幫下手先!🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-1 11:57 AM 發表 查看引用來源
疫情關係多左叫外賣, 由於送外賣都係南亞人士, 所以同老婆講不如着我件藍球背心球衣, 上面真空下面剩係着住底褲係門口攞外賣借D意走光, 老婆初初唔肯,後來撩多佢幾次佢終於肯, 仲話幾刺激吓, 但只限比南亞佬睇港人免 ...
甘玩正丫!😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-1 08:37 AM 發表 查看引用來源
徐娘咁正,竟然話佢條佬冇興趣屌佢,真系身在福中不知福,益左街外d男人🤭
好多老公都五知自己老婆益左外面D男人丫,正如我當初都五知丫!😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆