上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
59  227.8k

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-11 17:32 發表 查看引用來源

咪好睇過果D𡃁模😅🤭
好彩嘅係㗎, 高頭大馬, 男女都堅, 非筆墨可形容, 當然都有機會係睇唔上眼嘅, 去過唔係好多次, 聽講近年好似唔會太多正嘢, 有都自己 book pool villa 玩冇益人.

今日課題原來係噴水+黃金 X 秒.  

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 14:14 發表 查看引用來源
佢妹夫又d食肉獸愛啖啖肉,相信好啱佢口味,但食肉獸偏偏個老婆又骨慘慘
通常呢啲組合大大條道理出去玩, 以前識得條潤餅係高級公務員, 個老婆公認唔低分嗰款, 只係衰微波, 不只一次撞正佢由羅湖過返嚟上水火車上.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 14:16 發表 查看引用來源
其實好似安同心,安的天后老婆骨慘慘,心又好波又姣,你話吾食都吾系男人喇
心嘅家族血統係公廁系, 隊過都要提防提防

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 14:33 發表 查看引用來源
公廁系,但男人就系偏偏愛食呢d,比我都會食左先算
咁盡, 師兄有冇擔心提早腦退化/認知障礙呢 ?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 14:37 發表 查看引用來源
乜類型系公廁系?我吾識睇,但感覺老虎對外面人都好鬼友善,有時友善到好易有錯覺,但對我又吾系,好易郁下就出言不遜
公廁會唔會篩選 JJ 先俾佢放低啲嘢呢 ?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 14:38 發表 查看引用來源
不明?關腦退化乜事
呢條係醫學題, 當我冇噏過, 繼續開心.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 14:42 發表 查看引用來源
其實都不是壞事,吾洗日日對住又冇溝通,各有各去舒發下情緒,總好過對住自己老婆嗌交
明白了.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 14:45 發表 查看引用來源
人生總會入下公廁,有錢佬就話有私家尿兜,我總吾信d私家尿兜冇比其他人用過🤭
分別係時段, 公家無定向, 私家嘅合約期內俾佢都唔敢偷跳, 四周圍都芒住.

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-5-24 13:16 發表 查看引用來源

咁又唔係全部谷友都比老婆知道嘅,又啲老婆明知扮唔知,最主要係想各位淫妻癖人夫有個地方分享下
正所謂奶多人不怪....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆