上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
177  227.1k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-4-29 22:01 發表 查看引用來源

好奇怪喎,係呢個討論區好多老公都話老婆唔肯同佢做, 極少極少聽到女人話老公唔肯同佢做。
根據我聽老婆嘅分析,佢哋又要湊兩三個小朋友屋企亦都有本身嘅問題存在,所以根本平時就唔會有興趣做依樣野

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-4-29 22:25 發表 查看引用來源

都唔係架師兄,我老婆生左兩個,依家身材仲fit過好多後生女,至於你話肚紋,其實大肚既時間有搽野,我老婆都無肚紋架,搞到依家搞多左出事啦,年尾迎接第3個....... ...
我係呢我老婆同埋佢哋啲八婆friend個whatapps 群組度,交換左肚皮嘅相,我老婆俾我睇,所以我先知道佢地個肚皮比較樣衰(個群組講明係可以俾群組成員的老公睇)

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-30 07:02 發表 查看引用來源
因為...在生物世界,雄性是負責爭取把自己的基因 遺傳至下一代,所以男人是特別鹹濕...囉😅😅
但我識得有D fd 真係對住老婆起唔到頭。

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-30 07:30 發表 查看引用來源
[唔係嘩…佢系咪有病呀?quote]原帖由 cc19880910 於 2021-4-30 07:25 發表 查看引用來源

但我識得有D fd 真係對住老婆起唔到頭。
... [/quote]
佢哋話工作壓力大,加上老婆太惡及走樣😂

引用:
原帖由 88yes 於 2021-4-30 10:01 發表 查看引用來源
有啲人妻生完都 keep fit保養都食得過
有啲完全唔理。放棄人生

我老婆睇完佢啲八婆friend生完之後嘅身材(當然講緊係全裸)。佢話一定唔會生(正合我意)

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-30 10:27 發表 查看引用來源
生唔生身才都會走樣,其實睇你有冇心去keep
你唔明白㗎啦,我老婆冇好生過,就算冇乜點keep,都好過佢生左嘅嗰啲friend(例如對波會the晒、肚皮勁樣衰)

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-30 10:41 發表 查看引用來源
可能你老婆啲friend真係放棄果班,而你又淨係見過佢地,所以先有咁嘅結論,不如你睇吓coffee同阿嬌嘅比較
有陣時都好難做到,第一起碼要經濟上面有返咁上下,先至有能力keep到

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-30 12:02 發表 查看引用來源

無生過係易d keep。
所以逢親有聚會,佢八婆friend啲老公多數都會𥄫下我老婆(雖然我老婆去親呢啲聚會都着得好密實)

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-4-30 14:53 發表 查看引用來源
屋企廚房貼住隔離屋廚房,試過聽到隔離屋煮飯聲時,大大力係廚房屌老婆, 屌到佢呱呱叫, 即時隔離屋靜咗無哂聲,相信係到偷聽緊.
試過喺華威酒店打開露台隻窗門,之後係張床到扑嘢,老婆嗌得好大聲,應該隔離會聽得好清楚(因為我哋聽到有個男人喺露台度)

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-30 16:40 發表 查看引用來源

行出露台爽歪歪
我哋冇行出露台,亦都計個角度,就算隔離行出露台正常情況下都唔會望到我哋,除非佢將個頭嗌近我哋露台

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆