賞你住,咸記, staycation文华?

收藏  |  訂閱
13  4.8k

賞你住,咸記, staycation文华?

有赏你住, ,八百元两自助,一宵夜,一大堂吧飲嘢,甩左件,揾到件sell,先攞房,食午飧 ,再上酒店顶楼泳池,佢 游埋水,我啪定偉哥。自知托住未签,果然,囡梗唔制,話返去整另外计劃走人,话明天陪食早飧,食左偉仔唔好浪费去咸記,先去龍蝦嗒件好能好波花名「大白鲨」笠膠啜大波 ,落油渣麵飲靚湯,再登打士亍捉件上新登, 啜完gap,再中出,第二Q屌到北嫂要加K Y,第一次H K食偉仔Q两件企亍,
返酒店睇幻彩耀香江 ,翌早,囡到共食早飨 ,有埋酒,飧後上顶楼泳池 ,大家瞓沙灘椅,囡續sell,退房後,係大堂吧飲 續sell,
昨晚更傳最新文华酒店最新優惠 ,2800、有得食?

大白鯊之前係得魚屌過幾次,龍蝦位都屌過佢一次,行過佢實嘍我上樓屌閪,而家對佢冇晒feel,唔上!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-4-28 01:01 發表 查看引用來源
大白鯊之前係得魚屌過幾次,龍蝦位都屌過佢一次,行過佢實嘍我上樓屌閪,而家對佢冇晒feel,唔上!!!
我講個件大白鲨,未見過佢係得如,佢同龍蝦班打躉一齊,但佢多數企散货場,而炮房係斜对面好能多人食兼排晒隊越南飧廳閣楼

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-4-29 08:15 發表 查看引用來源
我講個件大白鲨,未見過佢係得如,佢同龍蝦班打躉一齊,但佢多數企散货場,而炮房係斜对面好能多人食兼排晒隊越南飧廳閣楼
食偉哥多數双Q,而偉哥第一Q係快,我点解㨂大白鲨,大白鲨係好大波兼冇墮蓮,150包吹或濑閪,200又吹又濑,佢最特色一上房就將手机放床边播四仔,而片中女叫床不绝,

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-4-29 08:37 發表 查看引用來源
食偉哥多數双Q,而偉哥第一Q係快,我点解㨂大白鲨,大白鲨係好大波兼冇墮蓮,150包吹或濑閪,200又吹又濑,佢最特色一上房就將手机放床边播四仔,而片中女叫床不绝, ...
而大白鲨除下佢標志藍長褲及內內,仍穿白恤,露住隻多毛閪入佢很大閣楼的浴厕,坐厕應疴殊殊

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-5-1 08:16 發表 查看引用來源
而大白鲨除下佢標志藍長褲及內內,仍穿白恤,露住隻多毛閪入佢很大閣楼的浴厕,坐厕應疴殊殊
我埋去昅,佢疴唔出,要我擰過面,一擰就殊殊

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-5-2 17:44 發表 查看引用來源
我埋去昅,佢疴唔出,要我擰過面,一擰就殊殊
佢疴完殊殊,抹完閪,就埋床除白恤及好大的文胸

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-5-4 06:52 發表 查看引用來源
佢疴完殊殊,抹完閪,就埋床除白恤及好大的文胸
乜個咸故死唔斷氣㗎!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-5-4 08:20 發表 查看引用來源

我揸鸠佢個大波,而佢用濕巾幫我抹我,先後多次用酒精搓手液搽到唔那,條己半麻痺但偉仔幫助下己有90度的能

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-5-4 08:20 發表 查看引用來源

就快又寫staycation,我話做張细,玩完我就签,最後点!

前往最後回覆