有無撈味/雞味唔重嘅骨妹/spa妹?

收藏  |  訂閱
13  6.2k

有無撈味/雞味唔重嘅骨妹/spa妹?

好多骨妹、spa妹化曬濃妝、袒胸、短裙,個浸撈味/雞味真係好重。

想搵啲有如「路人甲」嘅普通骨妹、spa妹,著普通行街衣服。望落似返工同事,反而更吸引!

即係你接受唔倒自己叫緊雞,只想食良家婦女,你個人咁壞嘅!!!哈哈哈

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-4-28 03:34 發表 查看引用來源
即係你接受唔倒自己叫緊雞,只想食良家婦女,你個人咁壞嘅!!!哈哈哈
應該係叫鷄叫得多,想返璞歸真就真。

回覆 1# china_enter 的帖子

Why not ok haha
Flirting , Foc , sp , player etc.
Can you hahaha

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-4-29 02:56 發表 查看引用來源
Why not ok haha
Flirting , Foc , sp , player etc.
Can you hahaha
唔想花時間搵,俾錢再射就算

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-4-28 18:50 發表 查看引用來源
好多骨妹、spa妹化曬濃妝、袒胸、短裙,個浸撈味/雞味真係好重。

想搵啲有如「路人甲」嘅普通骨妹、spa妹,著普通行街衣服。望落似返工同事,反而更吸引! ...
其實亦都有好多都唔係師兄所言,一眼便分辦到。好多都係少婦C9型,你唔會認得到。

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-4-29 10:13 發表 查看引用來源
唔想花時間搵,俾錢再射就算
以前系龍崗, 遇過一些廠妹, 手頭緊, 晚上出黎客串. 完全無撈味. 條底褲系純白色, 有個蝴蝶仔系前面.  HK就未遇過.

回覆 5# china_enter 的帖子

揾無撈味仲花多時間哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-4-29 15:23 發表 查看引用來源
揾無撈味仲花多時間哈哈哈哈哈哈
電視台好多

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-4-28 18:50 發表 查看引用來源

想搵啲有如「路人甲」嘅普通骨妹、spa妹,著普通行街衣服。望落似返工同事,反而更吸引! ...
.

的享受感,倒不如去足浴店? ...

吊臭你老母臭爛西,大6佬,將政治帶入吊西,你中意奶佢爛西,米自己靜靜乃到夠,你屎忽痕就用榴槤自己插到夠,吊你老母西!!!

[size=0.85] 其他選項 報告  

前往最後回覆