上一頁下一頁
發新話題

如何令男人凸然獸性大發呢??

收藏  |  訂閱
61  5.5k

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 21:18 發表 查看引用來源
欠顏射.........
嗯這些...
我頂多也就是這樣吧
問一些他只需要回答 要/不要 好/不好的問題
要不要射在我臉上?
要不要試試進入後面?
這樣舒服嗎?
有時候他連回答也不用 直接就做出來了

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-5 07:42 發表 查看引用來源

嗯這些...
我頂多也就是這樣吧
問一些他只需要回答 要/不要 好/不好的問題
要不要射在我臉上?
要不要試試進入後面?
這樣舒服嗎?
有時候他連回答也不用 直接就做出來了 ...
無回答....就當答應...架啦

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 07:56 發表 查看引用來源
無回答....就當答應...架啦
其實是的
從前我就覺得這是一種交流嘛 語言是一種比如日常的談話
至於性愛則是另外一種 不需要說話去溝通的 用心去感受

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-5 10:50 發表 查看引用來源

其實是的
讀男高手👍

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 06:31 發表 查看引用來源
未有人俾我射過🤭🤭
try try...我覺得試咗一次後...男人有心cc 每次都想有

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-5 12:22 發表 查看引用來源
try try...我覺得試咗一次後...男人有心cc 每次都想有
咁…又唔一定,榴槤我食過都唔想食😅

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-5 10:50 發表 查看引用來源

其實是的
係咪想講 "無聲彷有聲" 呢
原則上你冇錯o既, 但呢個係一個好ideal o既情況囉
即係兩個人都100%知道對方想要咩o野而俾到對方
但係當兩個人思想上有出入果陣就有問題啦...
(有出入唔係咩壞事, 係好自然一定會o既)
所以即使係上床言語溝通都係必須囉
而且一齊傾呢種話題本身就係一種相處o既情趣... 你就係爭咁呢樣o野

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 06:31 發表 查看引用來源
未有人俾我射過🤭🤭
唔係啩 !? man 師兄未玩過 facial ?

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-5 12:22 發表 查看引用來源
有時方向距離難以預測, 中咗眼或頭髮就慘豬豬...  發射前搵好啲角度及方向好啲..

引用:
絕對是
曾幾何時老公好像表示過不想 怕麻煩怕髒吧
給他試過一次之後他好像特別興奮
多了很多在飯桌在沙發的時候 蠢蠢欲動的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆