上一頁下一頁
發新話題

如何令男人凸然獸性大發呢??

收藏  |  訂閱
61  5.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-5 12:42 發表 查看引用來源

係咪想講 "無聲彷有聲" 呢
原則上你冇錯o既, 但呢個係一個好ideal o既情況囉
即係兩個人都100%知道對方想要咩o野而俾到對方
但係當兩個人思想上有出入果陣就有問題啦...
(有出入唔係咩壞事, 係好自然一定會 ...
妳終於現身了

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-5 13:22 發表 查看引用來源

絕對是
曾幾何時老公好像表示過不想 怕麻煩怕髒吧
給他試過一次之後他好像特別興奮
多了很多在飯桌在沙發的時候 蠢蠢欲動的
對...男就係衰格...亦時常口不對心...要捉心理咁誘發佢
第一次我要求..佢同我講...幻想同現實係兩回事..
上次就主動講要玩顏射射我....
試完後...就會再想....

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-5 10:50 發表 查看引用來源

其實是的
從前我就覺得這是一種交流嘛 語言是一種比如日常的談話
至於性愛則是另外一種 不需要說話去溝通的 用心去感受
絶同意啦

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-5 13:08 發表 查看引用來源

唔係啩 !? man 師兄未玩過 facial ?
無人肯俾我玩

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-5 15:05 發表 查看引用來源
對...男就係衰格...亦時常口不對心...要捉心理咁誘發佢
試完後...就會再想.... ...
男人就唔係衰格 , 在這方面系賤格

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-5 15:05 發表 查看引用來源
試完後...就會再想.... ...
也不能這樣說吧 有可能是不好意思
畢竟不是每個女生都願意接受的 在女生表態之前不想給她一個好像要強迫對方的感覺
才說自己不想要 也是風度的表現吧

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-6 06:18 發表 查看引用來源

也不能這樣說吧 有可能是不好意思
畢竟不是每個女生都願意接受的 在女生表態之前不想給她一個好像要強迫對方的感覺
才說自己不想要 也是風度的表現吧 ...
嘩哈哈哈
善良得你呢........ 欲擒故縱同以退為進冇聽過?
不過好事o黎o既 好在你早婚+遇著個好老公...
跟住果句我唔講啦廢事又被屌!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-6 07:03 發表 查看引用來源

嘩哈哈哈
別說我!
妳好久沒有分享了 這種話題應該是妳專長吧 快快言歸正傳

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-6 07:03 發表 查看引用來源

嘩哈哈哈
在這世界......雌性動是要俾雄性屌架啦....這是定規律....唔知邊個神諗出來

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-6 11:41 發表 查看引用來源
在這世界......雌性動是要俾雄性屌架啦....這是定規律....唔知邊個神諗出來
冇錯係, 但呢個case係另一隻雌性動物屌我囉
就係你樓上果位jennie姐
郁d 就話我蝦9 佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆