肛門大災難

收藏  |  訂閱
11  8.8k

肛門大災難

條條女都話識前列綫按摩. 大部份女都係呃人. 分享兩次經歷:
1)我叫佢做大埔道元秋. 未做之前咩都得, 叫佢指插肛門, 佢又話呢D嘢醫生做.又亂按一通. 可取係大波,同埋除鞋要响走廊, 又要換口罩.夠衛生.

2)第二個响九龍城. PK 插入之後, 亂轉, 亂撞.亂抆春代. 完全唔識.

真係識按少之有少.

引用:
原帖由 斷空食客 於 2021-5-4 23:15 發表 查看引用來源
條條女都話識前列綫按摩. 大部份女都係呃人. 分享兩次經歷:
1)我叫佢做大埔道元秋. 未做之前咩都得, 叫佢指插肛門, 佢又話呢D嘢醫生做.又亂按一通. 可取係大波,同埋除鞋要响走廊, 又要換口罩.夠衛生.

2)第二個响九 ...
師兄細佬有無重傷收場

最終有冇瀨屎收場要俾貼士

貼錢買難受

有冇其他好介紹,真係好難搵

不如直接去毒龍啦…………

uote]原帖由 斷空食客 於 2021-5-4 23:15 發表 查看引用來源

2)第二個响九 ... [/quote]

引用:
原帖由 siteperson 於 2021-5-10 18:07 發表 查看引用來源
不如直接去毒龍啦…………

uote]原帖由 斷空食客 於 2021-5-4 23:15 發表 查看引用來源
1)我叫佢做大埔道元秋.  ...
前列線按摩是誤導是遺反醫學常識且有損前列線,是極危險又極痛的一種玩法,勸君莫玩,貼錢買難受!

引用:
原帖由 yeyau 於 2021-5-11 12:40 發表 查看引用來源

前列線按摩是誤導是遺反醫學常識且有損前列線,是極危險又極痛的一種玩法,勸君莫玩,貼錢買難受!
師兄,可否講多d.願聞其詳

1) 嗰條女個名係B字頭?

前往最後回覆