上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 做愛中女性有助語詞會刺激到你嗎?

收藏  |  訂閱
44  9.5k

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-5-6 14:21 發表 查看引用來源

我估計其實大部份女性在激戰中都很小有講淫詞,再聽下其他有經驗Ching就知道了!
你覺得男性又多吾多有講淫詞呢?
但其實發現這樣都對雙方有小小性刺激作用和更享受。 ...
睇人o既啫, 無得一概而論
我果個間中都會有d ...

之前我講果d, 有近一半其實都唔係就咁講而係有輔助圖片囉
坦白講係玩佢多過俾佢享受...
即係夜媽媽 (冇一齊過夜果d 日子) send 自拍相俾佢
有時send 下腳, 問佢係咪好想啜
有時send 下鏡入面o既patpat, 話好想俾你用力打我
就係搞到人訓唔著果種

我地有共識, 相片睇完就delete, 以防萬一
呢樣我信佢
其實都冇影到樣, 流出其實都無所謂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-6 13:55 發表 查看引用來源

有係有o既, 不過好多都唔係搞o野果陣而係平時講多
妳雖然功力深厚,但妳想對方用怎樣淫詞才令妳更性興奮呢?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-5-6 15:20 發表 查看引用來源

妳雖然功力深厚,但妳想對方用怎樣淫詞才令妳更性興奮呢?
我其實prefer佢講佢會想點樣折磨我
最好身體力行, 比如話自己買條籐條然後影張相俾我, 話下次用呢支打你屁股,
要打到你痛到喊為止
唔需要駛好多錢, 幾蚊雞果種就得o架啦, 我想知道o既係佢o既心意啫
(p.s. 靚同貴果d 我已經買o左好多, 外國訂o既, 用o左我三千幾蚊 , 係我送俾佢o既結婚禮物)

呢期主要中意聽呢款咁啦, 果d 咩要大大力屌你, 你好正好索 etc, 聽厭晒啦

講...我要多D~~
好舒服~好正~~
好顛呀你
好咸濕呀你
好man 呀你
好痕呀
好勁呀你

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-8 01:48 發表 查看引用來源
講...我要多D~~
好舒服~好正~~
好顛呀你
好咸濕呀你
好man 呀你
好痕呀
好勁呀你
對方講什麼會令你更興奮呢?如我要征服你🔥🔥🔥

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-5-5 13:08 發表 查看引用來源
例如對方淫叫你好硬呀、好勁呀、好想要呀、好刺激呀.........等等你覺得會更享受更刺激嗎?
其實多吾多女性會講這些話嗎?
通常講嚟講去都係嗰句 屌死你個靚妹仔🙁

引用:
原帖由 天郎 於 2021-5-10 10:20 發表 查看引用來源
通常講嚟講去都係嗰句 屌死你個靚妹仔🙁
每次扑野, 聽到囡囡話, "你條鳩好能硬呀! 大力d, 屌爆我個臭X". 我就會射得特別多, 又濃又腥!

通常我會話'你好粗,好大,好勁', 佢就會好興奮, 插得更加起勁, 咁我咪更high lor😜

通常我會話'你好粗,好大,好勁', 佢就會好興奮, 插得更加起勁, 咁我咪更high lor😜

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-5-10 14:12 發表 查看引用來源
通常會話....今晚你條嘢好硬,好大條,好難入呀…入去後就話俾你屌爆隻閪,唔好咁入呀…頂唔順呀😅佢越叫唔好我就越大力越屌得入🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆