上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 做愛中女性有助語詞會刺激到你嗎?

收藏  |  訂閱
44  9.6k

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-5-5 13:08 發表 查看引用來源
例如對方淫叫你好硬呀、好勁呀、好想要呀、好刺激呀.........等等你覺得會更享受更刺激嗎?
其實多吾多女性會講這些話嗎?
通常同女做 嚟嚟去去都係嗰幾句 你真係好靚 係人見到都想屌 我要屌死你 屌死你屌死你😅

回覆 21# 天郎 的帖子

浪漫D得吾得呀????

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-5-11 14:22 發表 查看引用來源
浪漫D得吾得呀????
係咁有乜嘢建議呀😄有時都會講 你真係好正呀夾到我好緊呀 忍唔住要射啦😁

回覆 23# 天郎 的帖子

通常我都會問:我係咪好窄,好緊啊' ,嘻嘻

回覆 24# 家中小婆仔 的帖子

🤣🤣🤣🤣👍👍👍

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-5-11 14:48 發表 查看引用來源
如果我條女同我咁講 我一定會話你個衰嘢真係又緊又滑 夾死我喇頂唔順喇我要出野喇😁

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-5-11 14:48 發表 查看引用來源
咁…你系咪真係好窄,好緊呀…😅

引用:
原帖由 天郎 於 2021-5-11 22:09 發表 查看引用來源
如果我條女同我咁講 我一定會話你個衰嘢真係又緊又滑 夾死我喇頂唔順喇我要出野喇😁
哈哈~我都會有這個反應🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-12 07:05 發表 查看引用來源
哈哈~我都會有這個反應🤭🤭
我通常話, "衰女, 睇吾出你人仔細細, 波大閪窿窄........我要射精喇"

唔好話我要求高, 但係男對女講o既話點解唔可以跳出果d 咩你好正呀屌死你好L窄好L濕之類o既框框呢? 即係將淫語同情話結合, 女仔o黎講聽到係會好冧囉
冧o左就特別想俾你搞, 不停咁俾你搞, 將自己俾晒你

送幾個idea俾你地, 比如話:
同你做特別舒服
同你做/ 俾你含射得特別多
呢條 j以後淨係插你一個/ 俾你一個含
俾你含爆/ 坐爆, 精盡人亡都抵

以上果d 只係元素, 點樣修飾自己諗啦 同埋仲有好多, 唔好o黎o黎去去都係果幾味

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆