上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 做愛中女性有助語詞會刺激到你嗎?

收藏  |  訂閱
44  9.6k

回覆 30# 蛇貴妃 的帖子

師姐講得好!!!!!

通常都係講...

好大好粗
係呢隻度啦, 快D

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-12 14:03 發表 查看引用來源
唔好話我要求高, 但係男對女講o既話點解唔可以跳出果d 咩你好正呀屌死你好L窄好L濕之類o既框框呢? 即係將淫語同情話結合, 女仔o黎講聽到係會好冧囉
冧o左就特別想俾你搞, 不停咁俾你搞, 將自己俾晒你

送幾個id ...
女性角度係唔同啲

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-12 16:11 發表 查看引用來源

女性角度係唔同啲
絕對同意😜😜

回覆 30# 蛇貴妃 的帖子

一般都會話呢條係妳私家 Q 嚟, 原來咁大效果嘅呢, 唔怪得啜得咁落力....  又長智識..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-13 15:29 發表 查看引用來源
一般都會話呢條係妳私家 Q 嚟, 原來咁大效果嘅呢, 唔怪得啜得咁落力....  又長智識..
吾怪得囡囡臨黎高潮前, 都問"你平時有無屌其他X閪?", 我話, "我條鳩只系屌你閪窿", 佢轉頭就反晒白眼, 嗌到好似斷氣!!

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-5-14 13:19 發表 查看引用來源
吾怪得囡囡臨黎高潮前, 都問"你平時有無屌其他X閪?", 我話, "我條鳩只系屌你閪窿", 佢轉頭就反晒白眼, 嗌到好似斷氣!!
囡囡心諗咁流都噏得出, 當場反白眼斷氣...   

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-14 13:25 發表 查看引用來源

囡囡心諗咁流都噏得出, 當場反白眼斷氣...   
笑屎😂

就快夠鐘喇

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-12 14:03 發表 查看引用來源
唔好話我要求高, 但係男對女講o既話點解唔可以跳出果d 咩你好正呀屌死你好L窄好L濕之類o既框框呢? 即係將淫語同情話結合, 女仔o黎講聽到係會好冧囉
冧o左就特別想俾你搞, 不停咁俾你搞, 將自己俾晒你

送幾個id ...
要做到你所講,那淫男一定係要好浪漫、又富幻想、又知情識趣才能做得到!
不過........如果一個猛男俊男,不用多花巧已經令囡囡高潮迭起啦!
我曾經試過用70分鐘令囡囡有15次高潮。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆