[不能說的性事] 做愛中女性有助語詞會刺激到你嗎?

收藏  |  訂閱
7  9.6k

做愛中女性有助語詞會刺激到你嗎?

例如對方淫叫你好硬呀、好勁呀、好想要呀、好刺激呀.........等等你覺得會更享受更刺激嗎?
其實多吾多女性會講這些話嗎?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-6 07:29 發表 查看引用來源
間中會
你會講什麼淫詞呢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-6 12:53 發表 查看引用來源

"俾我"

百搭o架呢兩隻字, 玩緊咩都用得著
含緊又得, 插果陣又得, 打patpat都得
妳好厲害呀!憑這兩個字已經果然功力深厚,可以升級為淫蛇精!👍👍👍好想領教一下!😝😝😝😝😝

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-6 12:53 發表 查看引用來源

"俾我"

百搭o架呢兩隻字, 玩緊咩都用得著
含緊又得, 插果陣又得, 打patpat都得
仲有冇更淫更刺激感管既其他淫詞呀?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-6 13:55 發表 查看引用來源

有係有o既, 不過好多都唔係搞o野果陣而係平時講多
我估計其實大部份女性在激戰中都很小有講淫詞,再聽下其他有經驗Ching就知道了!
你覺得男性又多吾多有講淫詞呢?
但其實發現這樣都對雙方有小小性刺激作用和更享受。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-6 13:55 發表 查看引用來源

有係有o既, 不過好多都唔係搞o野果陣而係平時講多
妳雖然功力深厚,但妳想對方用怎樣淫詞才令妳更性興奮呢?

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-8 01:48 發表 查看引用來源
講...我要多D~~
好舒服~好正~~
好顛呀你
好咸濕呀你
好man 呀你
好痕呀
好勁呀你
對方講什麼會令你更興奮呢?如我要征服你🔥🔥🔥

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-12 14:03 發表 查看引用來源
唔好話我要求高, 但係男對女講o既話點解唔可以跳出果d 咩你好正呀屌死你好L窄好L濕之類o既框框呢? 即係將淫語同情話結合, 女仔o黎講聽到係會好冧囉
冧o左就特別想俾你搞, 不停咁俾你搞, 將自己俾晒你

送幾個id ...
要做到你所講,那淫男一定係要好浪漫、又富幻想、又知情識趣才能做得到!
不過........如果一個猛男俊男,不用多花巧已經令囡囡高潮迭起啦!
我曾經試過用70分鐘令囡囡有15次高潮。

前往最後回覆